Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,249

Etiketler
Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

amcaaaaaaaaaa daha ne yahu foto moto kalmadi hepsi bu 130 kare yetmedimi :smiley:

biz hanımla pikniğe giderken alem neler yapıyor bakın hele ;D
yavuz ağa geçmiş olsun bu arada bozma aracıda yarı yola kadar gelebilesin :D

gaster' Alıntı:
biz hanımla pikniğe giderken alem neler yapıyor bakın hele ;D
yavuz ağa geçmiş olsun bu arada bozma aracıda yarı yola kadar gelebilesin :D

Bizimki bozulmayan cinsten merak etmeyin ;D ;D Disconun huyudur hakkını verirseniz kırılmaz, düz yolda kullanırsanız canı sıkılır her bin km düz yola 1 doz (10-50 km ) araziye sokmak gerekir yoksa arıza çıkarır, kullanım klavuzunda yazıyor ;D ;D ;D ;D

__ C J 7 __' Alıntı:
ohhooo baya oldu be yavuz abi 3 ay kadar oldu sivilim ;D

eee Ses soluk çıkmıyor nerden bilelim , hayırlı olsun ozaman hürgenerallik ;D

cihanülker' Alıntı:
gerçekten güzel yerlermiş bir program daha yapsak bayramdan evvel çok güzel olacak benim içinde antreman olur, bayramda karadenizde daha zorlu yollar için ,bu arada ben 17 eylül sabahı yola çıkıyorum ,katılmak isteyen arkadaşları beklerim yavuzzz hadi diyorum

Karadenizde bişey olmaz arabaya, zorlanacak yerde fazla olmaz, uzaklarda insan çok riske girmek istemiyor, burası yakın hemde parkur çok keyifli.

hasanfb' Alıntı:
Çamur Kum Su olmazsa olmazlarımız olmuş artık...
Hertürlü etabı denemişsiniz kaya çakıl balçık...
Emeğinize sağlık... ;)

Birtek kumu deneyemedik hava kararıyordu yoksa birde kumsal varmış kanyonda bir dahaki sefere onunda tadını çıkarıcaz. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bizimki bozulmayan cinsten merak etmeyin ;D ;D Disconun huyudur hakkını verirseniz kırılmaz, düz yolda kullanırsanız canı sıkılır her bin km düz yola 1 doz (10-50 km ) araziye sokmak gerekir yoksa arıza çıkarır, kullanım klavuzunda yazıyor ;D ;D ;D ;D

ben şu şanzıman işini çözeyim sonra kullanım klavuzuna uyup her bin km arazide 1 doz ( 10-15 km ) asfalta sokacam ;D ;D

Çok çok keyifli olmuş geziniz, vallahi soluksuz okudum.
:smiley: Fotolar süper, videolar zahmetli de olsa Ok :smiley:

Yavuz abi no.' su olanları arayacaktım yazmış, benimkini kaydetmemiş demek ki, tahmin etmedim değil :smiley:
Bunu yazmamış olsa Yavuz abi, "beni niye aramadınız, aşkolsun" desem, yok spanton gelişti, yok ani karar verdik felan diyecekti :smiley:

Demek ki ne yapmak lazım? ;)

Kurdun kocayanına kuzu, adamın kocayanına çocuk güttürürlermiş :D
İki haftadır dokuz yaşındaki yeğenimi oraya buraya gezdireceğime arasaydım ya Yavuz abiyi, Ufuk abiyi :smiley: Şapşallık bende... ;D

CIMG0063.jpg

CIMG0108.jpg

CIMG0123.jpg

CIMG0120.jpg [/

CIMG0133.jpg

Konuyu okudum ya, gördüm ki;
Yavuz abi hiç biyere çıkamammış, ama Ufuk abii herbiyere çıkmış... ;D
Cj Yavuz' da olsa neler olurdu, kimbilir :smiley:

:smiley: veya farketmez :smiley:

Konuyu okudum ya, gördüm ki;
Ufuk abi hiç biyere çıkamamış, Yavuz abi her biyere çıkmış... ;D
Ufuk Özkan' da Disco olsa kimbilir neler neler olurdu :smiley:

Yavuz abi, sen o Disco' yu devir,
"Gel bi de beni devir..."
;D

CIMG0129.jpg

;D ;D ;D
" 38 KaRdEşLiĞi "
;D ;D ;D

Yiğenin için mi kayıplardasın Alp ???

ceranus' Alıntı:
Yiğenin için mi kayıplardasın Alp ???

Hayır, dedim ya, adamın kocayanına çocuk güttürürler diye... ;D

Yani, sorumluluklarım vardı, meşguldüm ;)

Çocuk eğlendiriyordum... , ben anasını bulup yapamadım bi velet, başkasınınkini gezdiriyorum ;D

Maymun oldum iki haftadır maymun, mavi fil diye film izledim, çarpışan arabaya bindim, korku tüneline girdim, ördek, makak maymunu, bilumum hayvanat besledim... Ooooooooo..... oooo..... ;D ;D ;D

En sonunda da döndüm dolaştım,
Koskoca adamların Kirmir konusunu maymun ettim. Eh işte, sonunda olacağı buydu ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR