Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,249

discovery-V8

A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Yer
Ankara.
Bugün Ufuk Abiyle birlikte vadiyi keşfe çıktık, doğa harikası bir yer ankara grubuyla mutlaka buraya gidip mümkünse kamplı bir gezi yapmalıyız.

Daha ilk dakika doğayla şaka olmayacağını bir kez daha anladım, neredeyse dikkatsizliğim sonucu vadi girişinde ters dönmüş bir disco I imiz olacaktı.

Foto ve videolar birazdan geliyor.

Etiketler

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

discovery-V8' Alıntı:
Bugün Ufuk Abiyle birlikte vadiyi keşfe çıktık, doğa harikası bir yer ankara grubuyla mutlaka buraya gidip mümkünse kamplı bir gezi yapmalıyız.

Daha ilk dakika doğayla şaka olmayacağını bir kez daha anladım, neredeyse dikkatsizliğim sonucu vadi girişinde ters dönmüş bir disco I imiz olacaktı.

Foto ve videolar birazdan geliyor.

biz de bugün zerrin ablamla bunu konuşmuştuk meraklandım iyice :D
ankaraya selamlar

29 video çekmişiz, yükleniyorlar bende foto fazla yok , çok güzel olmayan bir kaç foto ama bazı videolar gerçekten hoş. ;D

Cok guzel bir gun gecirdik. Yavuzun birini cekmeden gecirdigi sayili gezilerdendir :smiley: Kimseyle ugrasmadan kafasina gore dolasdi :smiley:

Muhteşem bir gündü :smiley:))Disco bir kere daha usta bir sürücünün elinde kolay kolay devrilmeyecek bir araç olduğunu gösterdi.Evet kesinlikle grup halinde kamplı bir gezi yapmalıyız ;)

discovery-V8' Alıntı:
29 video çekmişiz, yükleniyorlar bende foto fazla yok , çok güzel olmayan bir kaç foto ama bazı videolar gerçekten hoş. ;D
Kim çekti acaba ;D ;D ;D Hadi görelim artık şu çeken bilirleri...Merak ettim..

ufukozkan' Alıntı:
Cok guzel bir gun gecirdik. Yavuzun birini cekmeden gecirdigi sayili gezilerdendir :smiley: Kimseyle ugrasmadan kafasina gore dolasdi :smiley:

;D ;D ;D sahi dimi vinci açmadım ya bugün dahada gam yemem ;D

34Hakan' Alıntı:
Muhteşem bir gündü :smiley:))Disco bir kere daha usta bir sürücünün elinde kolay kolay devrilmeyecek bir araç olduğunu gösterdi.Evet kesinlikle grup halinde kamplı bir gezi yapmalıyız ;)

Ooo Hakanım sende süperdin bugün valla, yanlız Ufuk abiyi o derin suyun içinden çekmişsin süper çıkmış neden benim öyle videom yok? çok kıskandım ;D Devrilmekten seni sayende yırttım onun için teşekkür ederim. ;D

Ufuk abicim Sanada Hakanada çok teşekkür ederim bu güzel gün için, muhteşemdi, foto/video hepsini yansıtamaz ama bize hatırlatır. ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D sahi dimi vinci açmadım ya bugün dahada gam yemem ;D

Ooo Hakanım sende süperdin bugün valla, yanlız Ufuk abiyi o derin suyun içinden çekmişsin süper çıkmış neden benim öyle videom yok? çok kıskandım ;D Devrilmekten seni sayende yırttım onun için teşekkür ederim. ;D

Ufuk abicim Sanada Hakanada çok teşekkür ederim bu güzel gün için, muhteşemdi, foto/video hepsini yansıtamaz ama bize hatırlatır. ;D
Olurmu öyle şey estafurullah, ben yardım ediyor gibi yapabildim ancak lakin yapabileceğim birşey yoktu.İş yine senin maharetinle oldu.İtiraf etmem lazımki bir ara gerçekten bende korktum ;D ;D ;D Malesef ufuk abinin bir ayrıcalığı oldu.Sen girdiğinde dışardan çekim yapıyordum çünkü.Ama bir dahaki sefere telafi edelim söz :smiley: :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Ben tesekkur ederim Her ikinizede :smiley:

hocaa hani fotolar? ;D

Videoların %25 i bitti bak busefer önce senden bekliyorum, yoksa unut videoları ;D

Yavuz abi geçmiş olsun Ufuk abi ve sende olmasanız bişey göreceğimiz yok bende piknik resimlerinden başka bişey yok :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi geçmiş olsun Ufuk abi ve sende olmasanız bişey göreceğimiz yok bende piknik resimlerinden başka bişey yok :smiley:

Sağol Yunus, Bu geziden benim çıkardığım dersler;

1- Araç kullanırken hele arazide bilmediğin biryerde asla başka işle uğraşma, örneğin foto çekme.
2- Yolu bilenin nereden geçtiğini çok dikkatli incele onun izinden çıkma, hatta acele etme onun yol göstermesini bekle.
3- Çakılla ve suyla şaka olmaz, 1 karış görünen su 1 metre, sağlam görünen zemin çok kaygan çakıl olabilir.
4- Bu dersi daha önce almıştım bugün elimde olmadan yine başıma geldi "asla aracı yan getirme".

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR