Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,140
Ynt: Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

O kadar güzel bir güzergah secmissinizki ne güzellik ararsaniz var süper paylasim icin Tesekkürler.

Etiketler

simdiye kadarki izledigim en süper offroad triplerinden biriydi , cok harika eylence olmus......paylasim icin ayriyetten tesekkürlere --->>> o alabaliklar tereyaginda yatiyor sanirim oda ayri bir güzellik , kokusunu aliyorgibi oldum bir an....

Evet balıklar tereyağında ;) Bölgede yağmur çamur eksik olmaz diyerek nazar değdirdim. Bu sene kuraklıktan bölgede nasibini almış, bazı göllerin ve derelerin kuruduğu haberi geldi, çok üzücü :( Önümüzde ki günlerde gidip kendim görücem olayı...

harika kareler bunlar paylaşım için teşekkürler

ben resimlere yani bakıyorum süper bi gezi olmuş kutlarım memleketimin güzelliklerini görünce içim kıpır kıpır oldu yav ;D

Güzel bir gezi olmuş.Bir dahakine beni de eklerseniz sevinirim.Yalnız ben iki tekeri tercih ediyorum.

Bugün aynı bölgeye bir keşif turu olacak, kamp yapılacak bir çeşme başı arayacağım, ıssız ve pek bilinmeyen bir yer; sürekli, kamp yaptığımız yeri çöplüğe çevirmiş sayın halkım... :mad:

Dün gece,en son gezinizi inceledikten sonra bugün oralardaydım ama bu güzergahı bulamadım.GPS rota güzergahını eklerseniz sevinirim.Buraları göremedim ama farklı yerler keşfettim.Daha keşfedilecek o kadar çok yer varki...Nerede bir orman yolu patika görsem giriyorum.İyi akşamlar,iyi sürüşler.

Bazı kayıtlar aldım ama anlamadığım Google Earth.te çalıştığım koordinatlar malesef gerçekte farklı çıkıyor, fırsat bulduğumda hangi yolları geçtiğimizi harita üzerinde detaylı açıklayacağım tabi yeni bir konuda....

çok başarılı olmuş tbr.

evet gercekten güzel bir gezi olmuş :smiley: yasadığım yer ile ilgili böyle güzel şeyler duymak güzel sevindirici :D deredeki balıklara gelince lezzetleri çok güzeldir hepimiz bunu biliyoruz zaten ;) ve bunca camuru nasıl buldunuz yav haziran ve agustos ayı sonuna kadar olan zamanda gelmiş olsaysanız bu kadar camur olmuyor ve ayrıca organik lezzetli sebzelerimizden de sizlere ikram ederdik ve meyvelerimizden tabi ;) gezilerinizde iyi eglenceler dilerim :smiley: ve yine bekleriz :smiley: ;)

DSC00463.jpg

MooNShiNE' Alıntı:

Teşekkürler, sürekli ordayız zaten :smiley: Bu hafta sonu (15-16 Ağustos 2009) güneşli gölde kamp attık, ortalık daha temizdi sanırım birileri temizlemiş, ellerine sağlık her kim ya da kimlerse. Yine çok güzeldi her şey, ortalık sakindi. Önümüzdeki günlerde yine gelicem, doyamadım bu sefer ;)

Bir kızılağaçlı olarak, görmediğim yerleri burada gördüm :smiley: ekşi elma,papaz çifligi, iki dere arasi gibi yerleride tavsiye edebilirim longoz ormanlarında :smiley: bu arada alabalıklar gercek alabalık... bi kere tadini alanlar havuz alabaligini yiyemezler:smiley: cok guzel bir gezi olmus arkadaslar, ayaklarınıza, arabanıza sağlık :smiley:

Gezi resimleri sunucudan silimiş galiba, tekrar yüklenebilir mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR