Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,139
Ynt: Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

Harika bir gezi olmuş. Eminim birçok kişi benim gibi derin bir aahhhhhhh çekmiştir
Orman, deniz ve en güzeli alabalıklar. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Etiketler

güzel bir gezi olmuş.yavuz abi nivatr de yaptığınız kaz dağları gezisinin resimlerine baktım.çok güzeller yerler.inşaallah banada gitmek nasip olur :smiley:

çok güzel; bol doğa manzaralı bir gezi olmuş. Yalnız dikkatimi cezbetti de; xj nin chErokee yazısındaki büyük yazdığım E ye ne oldu ? Off road da mı düştü :smiley: :smiley: :smiley:

murat çok güzel bir gezi olmuş şahane resimler ellerinize sağlık

Murat çok güzel bir gezi olmuş paylaştığın için tşk. Alabalıklar nefis gösüküyor

Arkadaşlar teşekkürler ;) Haziran ayında da bölgede yağışlar durmadan devam eder, çamur bitmez yani gideriz hep beraber...

Hatta geçen sene 4 ya da 5 ağustosta çekilmiş bir resim:

18.jpg

Korhan ilk defa dikkatimi çekti sanırım oradaki E araba boyandığında ustanın azizliğine uğradı ;D Mekanikçilerin vida arttırmasına özenmiş olabilir, bu E fazlaymış gerek yoktu yapıştırmadık şeklinde bir yaklaşımda bulundu galiba :D

iyi gunler ugur abi cok guzel gezi olmuş ya ben olsaydım şimdi orda jeeplerle orda yanılmadıysam bir tane kücük bir göl vardı taşın uzerinden akıyor ugur abi jeeple oraya girerdim dereye yukarı giderdim tabiki gidebildigim yere kadar cok guzel olurdu cok severim suya girip cıkmaka jeeeplerle tabiki sizin gezdiginiz yerlerde guzel mesala camurda yarışmk cok guzel bir duygu ugur abi allahını seviyorsan benide katın aranıza abi sizleri boyle gordukce ben cıldırrııyorum ya ne olur abi benide alın yanıza bu offroad kulubunu bende katılmk istiyorum özellikle herkese tesekkur ediyorum bu mussesiye kattınız için ve ugur abi seni cok takip ediyorum kib

Sevgili arkadaşım, isimleri karıştırıyorsun :smiley: Geziyi yapan Murat arkadaşımız.. :smiley:

Tebrikler arkadaşlar, yaklaşık olarak 3 yıldır Kızılağaç köyünde çiftlik evimiz var, ama bana kısmet olmadı oraları gezmek.
Doğayla başbaşa mükemmel bir gezi yapmışsınız. Kazasız, belasız, nice geziler yapmanızı diliyorum...

Bölgeye bir gezi daha görünüyor arkadaşlar:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13057.0

;)

çok güzel bir gezi olmuş, kırmızı benekli alabalıkların methini duymuştum da o bölgede olduğunu bilmiyordum, gerçekten çok lezzetlidir :smiley:

Baya zevkli olur o tatlı tatlı yağmurun yağması ile off-road mücadelesi..yaww canım çekti yine..

Murat, Ender, Mehmet... süper bir gezi yapmışsınız, muhteşem... fazla söze ne gerek, fotoğraflar her güzelliği gösteriyor... iki tur döndüm baktım doyamadım... derede su altı fotografında da ayrı bir keyf var.. elinize, gözünüze, gönlünüze sağlık....

Bölgeye hep beraber bir gezi yapacağız önümüzdeki günlerde ;) Dere içini makineyi denemek için çekmiştim, su altında son çektiğim fotoğraflar aşağıdaki linkte vardı...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14128.0

merhaba. samsun off road olarak gezinizizn çok guzel olduğunu belirtmek isteriz. Karadenize gelirseniz bekleriz. www.samoff.org web sitemiz. İletişim için de senol@samoff.org mail adresimiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR