Kırklareli-Dubnisa kampı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhancham Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,415
Ynt: Kırklareli-Dubnisa kampı.

Selamlar güzel bi gezi olmuş neyleyim güzeli güzel benim olmayınca derler bende yazdım kenara kırklareli li olarak

Etiketler

25 kasım pazar günü kırklarelide bisiklet yarışı var ilgilenenlere duyurulur :smiley:
ayrıntılı bilgi için
www.facebook.com/HyronicS
ekleyin :smiley:

yoğunluktan siteye pek giremediğimden biraz geçte olsa iyi dilekler için teşekkürler.Umarım herkesin yolu o taraflara düşer.
Murat bey "çay askı tekniği" güzel sistem oldu kamp boyunca böyle şeyleri sık sık denedik.bir şekilde eğitim kampına dönüştü olay ama eğlenceliydi.şarj sorunu yüzünden hepsini fotoğraflayamadık.
malzeme incelemelerini bir ara yazmaya çalışacağım.Herkese iyi kamplar.

çorluda oturupta burayı gitmek kısmet olmadı çünkü bilmiyorum birkaç arkadaşta beraber gideriz diye beni oyalayınca kaldı resimleri görünce imrendim bende gitmek istiyorum

Gerekten tebrikler çok güzel yerler yanlız bildiğiniz yerlermi (memleket oralardamı) ilk defamı gittiniz.

Kırklareli'li olmama rağmen ilk kez gitmek kısmet oldu.Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

İyi günler
Öncelikle,evliliğinizi mutlu,sağlıklı ve gönlünüzce yaşamanızı dilerim.
Güzel ve özel resimlerinizi bizimle paylaşmak nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim
Saygılarımla
Batuhan

Batuhan bey
İyi dilekleriniz ve oldukça nazik mesajınız için asıl ben teşekkür ederim.Umarım hayatınız hep dilediğiniz gibi olur.

Kardeşim önce Allah bir yastıkta kocatsın diyorum.ulusal kanallara belgesel hazırladığım senelerde 97 98 dubnisa bölgesinde birkaç gün geçirmiştim dupnisa mağarasında girdinizmi bilmiyorum foto göremedim.Neyse mağara içinde iki saat kadar yürümüştük üşenmesem yazsam mı acaba harikaydı mağara içinde dere akıyordu uzun yürüyüşün ardından alın lambalarımızın söndüğünü zannetmiştik çünki hiç bir yere ışık teması yoktu çünki futbol sahası büyüklüğünde bir boşluğa çıkmıştık 50 70 metre ulaşan ışık tavana ulaşamıyordu kimisi otobüs büyüklüğündeki tavandan yüzyıllar önce düşmüş kayalar zeminde duruyordu o an jetonum düştü yukardan yumruk kadar bir taş düşse passenger abbas bağlasan no stop olma durumu vardı neyse çok güzel fotolar ayaklarınıza sağlık.mutluluklar ;)

Taner Bey sağolun.Mağaraya girdik tabiki,oraya kadar gidip girmemek olmaz.Tabi sizin anlattığınız dönem gibi değil."turizme" açıldı,aydınlatmalar,merdivenler falan.Can sıkıcı şeyler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR