Kiralık Def Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender.Wolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,558

Defender.Wolf

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Sayın abilerim,üstadlar ve arkadaşlar,
Uzunca bir süredir Defender sevdalısıyım,bir türlü almak nasip olmadı,vaktini ve naktini bekliyoruz..yine çok uzun bir süre önce yalnızca bir kez koltuğuna oturabilip,sürüş deneyimini yaşamıştım.
97den beri ehliyetim var ve gönül rahatlıyla iyi bir şöförüm diyebilirim.
Ücreti mukabilinde aracını kiralayabileceğim ya da yine yakıtını karşılamak kaydıyla birlikte off roada çıkabileceğim birileri var mı?
serbest meslek sahibiyim hafta içi herhangibir saat olur,haftasonu olursa hanımım ve 6aylık kızım da katılabilir.
Şimdiden teşekkürler,
Saygılar,

Etiketler
Ynt: Kiralık Def Aranıyor

https://www.facebook.com/groups/273870869397103/
26temmuz...15 ağustos... gürcistan azerbeycen..iran ailelerimzle yoldayız...sadece yakıta ortaksınız...çadırlarda kalıyoruz...benim 5. katılımım bekleriz

İleride düşünebilirim böyle bir seyahate katılmaya,fakat şu an 6-7aylık bebek için çok uzun olur.
ilginize teşekkürler,takipteyim..

Facebook sayfasına erişim yok, ben mi erişemiyorum, yoksa başka bir sıkıntı mı var

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

itfaiyeci' Alıntı:
https://www.facebook.com/groups/273870869397103/
26temmuz...15 ağustos... gürcistan azerbeycen..iran ailelerimzle yoldayız...sadece yakıta ortaksınız...çadırlarda kalıyoruz...benim 5. katılımım bekleriz

Sayfayı göremiyoruz detay nasıl alabiliriz.

emre bu organizasyonsüpermiş sen katıldınmı bu gezilere hiç? yada katılan varmı aramızda bilgi verebilirmi

Organizasyon süper hakikatten ama öğrenmekte geç kalmışız başvurular bitmiş.

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Organizasyon tam bir macera. Herkesin yapabileceği iş değil. Defender la arka koltukta binlerce km yol. Bence belfıtığı olma ihtimali yüksek. Delikanlı genç insan işi. Her vücud kaldıramaz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar,
Burak Uysal arkadaşımız yazmış, DEFENDER le uzun ve maceralı yolculuklara katılmak için "delikanlı, genç insan işi" demiş.
DEFENDER' ciler zaten hep genç ve dinç insanlardır. Bende aracımı satar satmaz DEFENDER alıp hep bu yaşta kalmaya kararlıyım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Aslında Defender Wolf Ferhan beyin konu başlığında söylemek istediği konu başkaydı sanırım.

Ferhan beyin düşündüğünü ben de düşünüyordum bir ara. Sanırım söylemek istediği şey şu:

" Ben Defender ı çok seviyorum. 6 aylık kızım var. Bu arabayla ailecek gezebilirmiyiz bize göremi aslında bilmiyorum. Bunu anlamanın en güzel yolu da bu arabayı almadan önce birkaç defa kullanmak yada test etmek. Test edebileceğim kiralık defender ı olan var mı? Kiralık defender yoksa aracının yakıtını ben koysam bana kullandırabilir mi deneme amaçlı? "

Bu arada Bu iran turuna katılan official tarık kardeşime de çıkacağı bu maceralı seyahatte başarılar diliyorum...

Burak bey aynen öyle :smiley:)
uzun bir seyahat şuanda imkansız fakat ileri de bir gün mutlaka böyle bir maceraya katılmak isterim.
Yıllarca yüksek irtifa dağcılık ve kaya tırmanışı yaptım,defender lüks bile kalır;16 saatlik yolları,bayram seyran zamanı otobüslerin koridorlarında bile gitmişliğim,uzanıp yatmışlığım vardır:smiley:)

yok mu Anadolu yakasında birileri,bir kaç tur atıp,kaşıntımı atayım bari!!

Elektronikçiyim meslek olarak,komponent,malzeme ithalatcısı ve satıcısıyım..Led aydınlatma,invertör,güneş pili vs. ufak tefek aksesuar hediye ederim elimdekilerden...
daha ne yapayım?

saygılar,

Burak bey,
Ben aslında o virüsü çok önce kaptım. Birinin bir DEFENDER ini satmak için kısa süre kullandım, 90 lık orijinal bir arabaydı. Öyle yerlerden girip çıktım ki yanımdakiler şaşırıyordu. Ben zaten çok ta yabancı sayılmazdım. O dönemde GEZENBİLİR den haberim yoktu, aslında bilgisayarım yoktu. Eğer olsaydı o arabayı ben alırdım. Sonra aldım aldım fakat araba sıkıntılı çıktı devir konusunda geri verdim. Fakat evdekilerde tam gaza gelmişken Emre ve Derya sayesinde (onların arabalarının fotoğraflarını gösterdim) ilk gün DEFENDER almaya kararlıyım, 2.5 dizel ve hidrolik direksiyon olacak. Başka ekstra lazım değil bana takas bile ederim bulsam.
Sizin de gözünüz yesin derim, dünyaya bir daha gelebilme şansımız yok, başkası üzülmesin diye kendimi üzmekten artık vazgeçtim.
Alıp DEFENDER i ömrümün gerisini hep bu yaşta geçireceğim. Sizde öyle yapın derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR