Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,325
Ynt: Kim Nerede?

yer manzara ve doğa açısından tam istediğimiz gibi, kumsalı var geniş bir ağaçlık alanı var, herşey cumartesi saat beşe kadar iyiydi, saat beşten sonra araçlar akın akın gelmeye başladılar, her gelenin ilk yaptığı şey aracın kapılarını açıp zevkine göre müzik yayını yapması (buranın adeti böyleymiş) ve hergelen de denize en yakın bölgede konaklamak istiyor, ağaçlık bir bölgenin denize en yakın olan kısmını hayal bile edemezsiniz, üst üste oturuyorlar ve kimse şikayetçi değil ???
cumartesi akşam biz keyfimizi bozmadık yeğen Burak bize bir ufak çaplı konser verdi eğlendik, saat 24 civarlarında yatma moduna geçtik ama halen müzik yayını üç araçtan devam ediyordu, ben kendi adıma nasıl olsa yatarlar diye düşündüm ama nafile sabaha kadar vardiya halinde ara vermediler ve yine kimse rahatsız olmadı ???
sabah 07,30 karavanları en yukarıya aldık oooooooooooooh be daha önceden niye akıl edemedik bilmiyorum, sabahın 7,30 ama insanlar gece uyumadıkları halde bütün enerjileri hız kesmiyor, bir gurubu denizde deve güreşi yapıyorlar rüyalarında gördüler diyeceğim ama uyumadılar ki, devamlı onlara gurup gurup insanlar katılıyor artarak çoğalıyorlar, bu çoğalma saat 12'ye kadar sürdü aşşağısı denize yakın olan bölge resmen arı kovanını gibi artık
ben şoktayım artık Nermin hanıma ne olur bana küfretme sizi çağırdığım için diyorum ;D o da gülümsüyor

Etiketler

Şu an piknik alanının en sonuna kaçtık. Gece boyu da araçlardan yükselen müzik sesleri kesilmedi.

Gönlünüzce gezin,
Saat 01.00 den sonra devam eden gürültü diğer sakinleri rahatsız eder.

Belgesel gibi anlattın Levent :smiley: böyle ürüyorlar,böyle çoğalıyorlar diye bitirseydin tam olacaktı.Neyse İstanbul gibi büyük yerlerin değil bizim buralarında sorunu bu durum ,tabi sizinkilerin yanına bile yaklaşamaz bizimkiler o ayrı.Yaylalar bizi bekler arkadaşlar.
Not:sen yazınca gördüm İlhan hocam bardağını buldun mu.

Levent usta,
Aksine Cuma 18.00-Pazar 10.00'e kadar Kocayayla sağ olsunlar bütün hizmetiyle bize aitti. Yağmur bizim üstümüzdeki ufak alanıda gürlediyse de es geçti.

DSCN1652_800x600.JPG

berkcantp' Alıntı:
Levent usta,
Aksine Cuma 18.00-Pazar 10.00'e kadar Kocayayla sağ olsunlar bütün hizmetiyle bize aitti. Yağmur bizim üstümüzdeki ufak alanıda gürlediyse de es geçti.

İlhan ağbi tamamen duygusal nedenlerden dolayı yakın bir yere kaçalım dedim ;D, yoksa aklımdaydınız

+şile yolunda tadilat var dönüş yolunda zorunlu konaklama yapıp bir çay demledik ;D
............ama herşeye rağmen doğada olmak güzeldi.................

buralpdi' Alıntı:
İlhan ağbi tamamen duygusal nedenlerden dolayı yakın bir yere kaçalım dedim ;D, yoksa aklımdaydınız

+şile yolunda tadilat var dönüş yolunda zorunlu konaklama yapıp bir çay demledik ;D
............ama herşeye rağmen doğada olmak güzeldi.................

Çok iyi etmişsiniz, çalışan için haftanın bütün stresini atmış oldunuz.
Bize gelince Haldun-Bülent polemiğine girmiş gibi olacak ama bizim bu Kocayayla sizin aranızdaki KT konusuna beş basarmış da burnumun dibindeki bu eşşis güzelliği görmediğim için kendimi affetmiyeceğim.

BU nedenledir ki yanılmıyorsam bu çarşamba 20 günlük ilk uzun ısınma turuna çıkıyorum. Çaktırmadan süreyi uzatarak yengenizi alıştırmış oluyorum.

mayıstosböce' Alıntı:
Belgesel gibi anlattın Levent :smiley: böyle ürüyorlar,böyle çoğalıyorlar diye bitirseydin tam olacaktı.Neyse İstanbul gibi büyük yerlerin değil bizim buralarında sorunu bu durum ,tabi sizinkilerin yanına bile yaklaşamaz bizimkiler o ayrı.Yaylalar bizi bekler arkadaşlar.
Not:sen yazınca gördüm İlhan hocam bardağını buldun mu.

işletme sahibiyle konuşuyoruz diyoruzki karavancılar için bir yer ayarlayalım İstanbul gurubu yaz boyunca kaçıp gelsin diye, adamcağız gülüyor pazar günü konuşalım diyor ;D ;D ;D nerden bileyim
yer hoşuma gitti, İstanbul'a yakın, hafta içi gidip kalınacak bir yer ama cumartesi sabahtan kaçmalı yada kampın en üst noktasında konaklayıp denize yürümeli, tuvaletler paralı 1tl, duş var 1tl, giriş 25tl, girişde ücretsiz olsa içerisini haftasonu hayal edemiyorum herhalde tusunami geçmiş gibi olurdu :'(

yöneticisi bir ay önce devralmış ve ancak bu kadar yapabildik diyor, çevreyi üşenmeden gezdirip yapacaklarını sıralıyor, bir düzen oturtmaya çalışıyor inşaallah başarır, sistem haftasınu günübirlikci üzerine, kamp yapacaklar için 50ad çadır kuracağım diyor, onları kiraya verecekmiş, karavan gelirse ne düşünüyorsun diyorum ses yok, adam kendi çadırı ile gelirse ne yapacaksın diyorum ses yok
bir şey yapmaya çalışıyorlar ama anladığım kadarı ile kampcılık ile alakaları yok sadece yatırdıkları parayı kurtarmaya çalışan işletme sahibiler, sistemide bu amaca uygun yapmaya çalışıyorlar, içeri girdikten sonra yapmak istediğiniz herşey paralı
güzel tarafı
-16ad kadrolu cankurtaran, onlara tahsis edilmiş atv ve jetski, ayrıca bir ad ambulans bütün gün beklemede
-duş ve tuvaletler temiz

berkcantp' Alıntı:
Levent usta,

Güzel bir yer Kocayayla, Bursa tayfasına hem çok yakın (malum mazot fiyatları durdurak bilmiyor :mad: ) hem de cidden havasıyla ortamıyla bir doğa güzelliği ...

İnönü yaylası favorimdi ancak artık 2. sırada... ;D

KT için bir şey demiyorum, anca toplu buluşmalarda gidebilirim o malum yere... ::smiley:

kocayayla1.JPG

kocayayla2.JPG

Cumartesi günü Adapazarı'na gittim. Gideceğim yer Söğütlü olduğundan Poyrazlar Gölü Mesire Yerinin girişinin önünden geçtim. Elbet bir gün Poyrazlar Gölünü'de görürüm. Poyrazlar'ı görmeden karavancı olunmadığına göre artık yarım karavancı sayılırım ;D

aslanahmet' Alıntı:
Abi acelem olduğundan gözüm yemedi. Girişinde bile bir curcuna hakimdi. 3 tane jandarma aracı bekliyordu.

Doğrusunu yapmışsın dostum, inan kaçırdığın bir şey yok... ;D

:D bak şimdi,neyse Ahmet bu anti kt cilere bakma sen ama bu saatten sonra tenha bulmak çok zor,o kalabalığın nedeni de Poyrazlar motor festivaline denk gelmen.Eğer hafta içi denk getirirsen çok güzel olur ama hiç bir zamanda Buralpdi nin bu hafta gittiği yer gibi olmaz merak etme.En azından girişte ki yere çekersin aracını.

drares' Alıntı:
Karadeniz gezimizi yapalı tam 5 yıl olmuş, hala tadı damağımızda! bizim için de biraz gezin ;) ;) ;)
merhaba egeli 16.06.2011 perşembe günü trabzon boz tepede karşılaşmıştık kızlar manastırına kadar inmiştik ordan ayrıldık sizlere iyi gezmeler hakikaten trabzonun sümela,uzun göl,sera gölü,zigana yörük çadırına bayıldık selamlar kırıkkaleden vahit bilgiç.,)))

Haldun ile başlayan yakın çevremizi tanıma turlarına Vehbi72 ile devam ; Suuçtu Şelalesi/M. Kemal Paşa 21.06.2011
Arkadaşımız Vehbi ve ailesiyle, düştük yollara, neşeli geçen günümüz, yengenin ayağının kaymasıyla, başını taşa vurması talihsiz bir kaza geçirmesine neden oldu, mutlululuk yerini hastahaneden gelecek habere bıraktı.

IMG_7656_1024x768.JPG

IMG_7775_1024x768.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR