Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,282
Ynt: Kim Nerede?

H
Akdeniz45' Alıntı:
Türkiye çok değişik doğa güzellikleri, karavancıların istedikleri hemen her yerde serbestçe kalabilmeleri ve gezebilmeleri, iklimi ve insanı ile bir karavancılar cenneti.

Ayhan Bey sizleri biraz kıskanıyorum desem yalan olmaz.
Hüseyin bey sizi buralarda görmek kadar güzel bir şey yok ilginize teşekkür ederim selamlar

Etiketler

58ayhan' Alıntı:
Ayhan bey merhaba,
Akbük'de konakladığınız Tanşaş'ın karşısındaki yerde geçen sene biz de 9 gün kalmıştık ve çok beğenmiştik.
Hemen yanıbaşında Belediyeye ait güzel bir tesis vardı ve su, duş, wc, çay gibi hizmetleri ücret almadan sunuyorlardı.
O tesis bu sene de hizmet veriyormu acaba ?
Sağlıklı, mutlu geziler dilerim. Selamlar

Cevap gelmeyınce ben yazayım dedım, orası Didim Akbük, siz galiba Gökova Akbük mü d iye sordunuz. Göova akbük doğal ve arkeolojık SİT alanı ğolduğu için yapılaşma yok (Tansaş gibi)

Gökova Ören'deyiz. Buradan bütün dostlara selam.
Gelirken Akhisar'da Cavid Bey'e uğradık, Urla'da Sami Bey ile görüştük. Akbük'de kaldık. Ören'de 6 karavan bir aradayız. :smiley:

fsirin' Alıntı:
Gelirken Akhisar'da Cavid Bey'e uğradık, Urla'da Sami Bey ile görüştük. Akbük'de kaldık. Ören'de 6 karavan bir aradayız. :smiley:

herkese bol selam :smiley:

fsirin' Alıntı:

Keyifli geziler diliyor, oradaki bütün arkadaşlara selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz..... :smiley: :smiley:

Ayvaliktayiz sezon disi da guzelmis...

IMG_20141010_180756.jpg

Herkese iyi tatiller

Ahmet abi ( Seyyah 54 ) Umarım o balıklar kahretmemiştir .Bilirsin büyüklerimin sözünden cıkmam ( K.K teslim ettim hanıma rahatca yırtım o işide ) Bundan sonra, Kim tutar beni .......

Ayhan abi ( Ayhan 58 ) Paylaşımlar icin ellerine sağlık .

Erdem abi , Sizede iyi tatiller

Rıfat abi yüz yüze tanışamadık ama belki birgün bir yerlerde tanışmak dileği ile

Tüm gezenbilir dost ve arkadaşlarına iyi tatiller dileriz

Sevgi ve Saygılarımızla Tunay & Tugay

Ferhat ve Nermin'i de Çıralı'dan uğurladık. Biz gecenin ışıltıları olan yıldızları seyretmeye devam ediyoruz:smiley:)

013.JPG

Karavanci dostlar;Seyahatimizin ilk kismini Agustos basi Macaristan'da kapatarak Turkiye'ye Istanbul'a geldik.Bana Ispark idarecilerinin gondermis oldugu e-maile inanarak evvela Florya'da yeni yaptiklari ve meth ettikleri M.Karavan kalma yerini saatlerce aradiktan sonra nihayet bulduk.Bir oto yikayicisinin icerisinden gecilerek giriliyor,her taraf camur ve dik bir yokustan asagiya inilerek kamp yerine geliniyor,sahtekarlar oraya bir de eski kocaman otobus koyarak milleti kandirmaya calisiyorlar,terki diyar ederek,Yenikapidaki Audi acentasi yanina tasinan Fatih belediyesi M.Karavan parkina geldik,pahali olmasina ragmen 4/4 bir yer,internet dahil WC+Dus+Elkt ve hatta camasir makinasi bile var.Uc gunluk sehir ve aile ziyareti sonrasi,havalarda cok sicak idi,ver elini dogru Bolu/Abant,bu doga harikasi olan orman kampi icin hic bir sey yazmaya luzum yok,yalniz yabani ve gormemis halkimiz,burada da agaclari kirip yakmaktan zevk almaktadirlar.Hic ormanin yanacagi akillarindan gecmemektedir.Iki hafta burada kaldiktan sonra Ankara Mogan golu kenari Yolasan Motel kampa geldik,kamp yenileniyordu,yuzme havuzu ve duslar ile lokanta guzel,fakat saat 18 den sonra gelen sivri sineklerden facia.an Aksam disarda oturmak yok,bir gece kalip yola devam ile Konya/Karataya geldik,caliskan belediye cok guzel bi M.Karavan parki yapmis er sey var.Devami sonraya,selmlar

IMG_4122.JPG

Ercüment Bey merhaba,

Yenikapıda Audi acentasının yanındaki karavanparkın koordinatlarını bir türlü bulamıyorum. Audi acentası yolun deniz tarafında değil. Karavanpark audi’ nin yanında mı yoksa deniz tarafında mı? Girişi nasıl? Kaç karavan kapasiteli? Koordinatları var mı sizde?

Teşekkürler ve güzel geziler.

Çöl Kartalı' Alıntı:
Ferhat ve Nermin'i de Çıralı'dan uğurladık. Biz gecenin ışıltıları olan yıldızları seyretmeye devam ediyoruz:smiley:)
Çıralı son durağımızdı. Muhabbet süper hava güzel deniz harikaydı. Ama dönüşte resmen şoklama olduk. Afyon soğuk olur diye Kütahya'da konakladık. Gece yine de 0 dereceyi gördük.
Çöl Kartalı'na keyifli günler ve bol yıldızlı geceler diliyoruz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR