Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,539
Ynt: Kim Nerede?

Abi yine güzel insanlarla güzel bir ortam akıl suyunuz bol olsun
Sevgi ve saygılarımızla Tugay & Tunay

Etiketler

Enver Dedeyi trt lara kampta Akil Özdağ ve Harun Aydın ile birlikte yannız bırakmadık.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Sayın arkadaşlar;bir süredir Ayvalık ta konaklıyorum Balıkesir valiliğine verilen 450 şikayet dilekçesi sonucunda valiliğin aldığı karar şöyle denize sıfır tüm lokanta masaları kaldırılıyor (bugün itibarı ile tüm işletmelerin deniz kenarındaki masaların üzerini örten tenteler yıkılmış).İşletmeler sadece lokanta binalarının önüne izin verilecek çizgi dışına çıkmadan masa koyabilecekler denize sıfır alan islah edilecek yürüş yolu banklar vs konacak.Yine lokanta önünde ki seyyarların satışına izin verilmeyecek. İnsanlar yemek yerken masa aralarında gezerken acıyıp elindeki fırfıra yada ciklete acıyıpıp 5 lira verdiğimiz sonradan öğrendiğime göre bu işi yaparak yakın zamanda beşinci evini alan hanımda artık oralarda olmayacak ;D.Bu duruma lokanta sahiple doğal olarak tepkili çünki masa sayıları azalacak .Kış aylarında uzun bir süre cunda da konakladığım için hemen hemen her lokanta sahibi ile tanıştım bazıları ile ise çok samimi oldum ve bu samimi olduklarım bana üzüntülerini bildirdiklerinde bende onlara şunu söyledim( c tesi günleri kurulan cunda sebze pazarından beraberce tanesi 25 kuruşa aldığımız rokayı üçe bölüp 1 tabağı 5 liradan dolayısı ile 25 kuruşluk rokayı 15 liraya sattığınız günlere sayacaksınız dedim.)yada 1 gün önceden kalan rus salatasını yeni yapılan rus salatasına karıştırıp insanlara itelediğiniz gümlere sayacaksınız dedim . ;) yada 3 kültür çipurasını 10 liraya alıp 1 tanesini 20 liraya deniz balığı diye sattığınız günlere sayacaksınız dedim ;D daha çok örnek verdim çok şey dedim burada keseyim ;D Hepinize kazasız belasız 40 kuruşluk birbuçuk litrelik suya 5 lira ödemeyeceğiniz geziler dilerim ..Sağlıkla..

Arkadaşlar bahse konu düzenleme Ayvalık şehir merkezi ile ilgili bir düzenleme değil . Cunda adasındaki balıkçı restoranları ile ilgili..Cunda daki balıkçıların deniz kenarı işgali bitiyor.

Bu hafta eşim ile beraber ziyarete gelen kayınvalide ile Emirgan korusunda idim.82 Yaşında çicek hastası birine verilecek en güzel hediye idi.

DSCN3778.JPG

DSCN3713.JPG

DSCN3720.JPG

DSCN3751.JPG

DSCN3754.JPG

Biz de seçim günü gitmiştik. Emirgan çok güzel düzenlenmiş bir park. Biz gittiğimizde daha az lale açmıştı.
Paylaşım için teşekkürler Ahmet Abi. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.msg1322124#msg1322124

Çok güzel bir gezi ve harika fotoğraflar, Ahmet Bey... Ayrıca yaşlı annenize gösterdiğiniz ilgi ve hassasiyet kutlamaya değer.. :smiley: :smiley:

Her şey gönlünüzce olsun....

Mordoğan'dayız..... ;D ;D

Ekli dosyalar

• fotoğraf1660.jpg
    fotoğraf1660.jpg
    58.4 KB · Görüntüleme: 173

Ahmet hocam Emirgan çok güzelmiş :smiley:
Ülker hanım-Yavuz bey içimden Mordoğan'a çıkıp gelmek geldi, orada yalnız mısınız?

drares' Alıntı:
Ülker hanım-Yavuz bey içimden Mordoğan'a çıkıp gelmek geldi, orada yalnız mısınız?

Yalnızız, Haşmet bey... Pazartesi öğleden sonraya kadar buradayız.. Biliyorsunuz, Şeref Bey ( Esinti35) de burada yaşıyor. Bekleriz... :D :D

Gelmeyi öyle çok isterdim ki, ama bizim kızımız pzt. ve salı günü TEOG (SBS'nin yeni adı) sınavına girecek. 1 Mayıs gününden itibaren 4 günlük bir tatil planımız var. Ama rota henüz belli değil, gönül nereyi çekerse...
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR