Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kia Sportage Diğerlerinden Farkı, Tamponlar siyah tampon (Bilirsiniz bu eski sportagelerde renk ne olursa olsun tamponlar gri-beyaz oluyor GENELDE) İç Aksesuarları sayayımmı bilmiyorum, küçükte olsa bi ses sistemi var, teybi televizyonu var, park sensörü ve yol bilgisayarı taktırma düşüncemiz var..., araba tüplü...! Arazi Tekeri aldık 4 adet yeni budur, inceleyin bakalım sevecekmisiniz resimleri koyuyorum sadece yorumları okumak için koydum ben arabamızı seviyorum
Mehaba Eren bey . Konuyu açalı bayaa olmuş fakat bi yorum alamamışsınız . Bunun sebebide aracı bilen ve tanıyanların sayısının oldukça az olması diye düşünüyorum . Bu aracın bi benzeride bende var 2.0lt 141 bg üsten çift egzantirik gm motorunun yanı sıra 4x2 kullanım imkanı arazi şanzumanı arka diff lsd vs vs .... baya kabiliyetli bi araç , sürmeside bir okadar zevkli . aracınız çok güzel kazasız belasız guzel ve bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğiylee...
çok çok teşekkürler, aracım hakkındaki yorumunuz için, hazır yeri gelmişkende dün annem sağolsun arazı kaldırım taşlarının üstüne çıkardı makas üstünde 2 metre kadar sürümüş viraj kolu demir lastikleri eğilmiş, onları bu gün değiştirdik şimdilik aracın durumu iyi tekrar teşekkürler saygılar...
Selam Eren.Yeni üyeyim ,bu aracın 96 bordosunu yeni aldım.Konuyu açalı çok olmuş fakat dediğim gibi yeniyim ;D.Gerçekten çok memnunum.Hafif arazi performansı süper.Kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım.Paylaşımlarını beklerim.Keyifli sürüşler...
slm bu aracın gri renkte olanını da ben aldım yeni
daha hiç tüp takılmamış çok diri bir araç bir hayli güzel
araca ne marka lpg önerirsiniz ne kadar yakar ortalama
ve 4 tane yumuşak güzel lastik almayı düşünyorum tavsiyeleriniz ne olur
iyi günler, lpg ile şehir içi yaklaşık 25 kuruş falan yakıyordu galiba. Aracı 2 ay önce sattım. Arazi lastiği alacaksanız BFGoodrick All-Terrain (T/A) Öneririm, resimlerdeki lastiklerden. Hem çok yakışıyor, hemde performansı iyi...