gezgen
Kamp III
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında
yaw şimdi hatırladım.... ??? havuzun kenarında yaklaşik 40x60 cm. ebadında yerde okunabilir kalitede taş bir roma yazıtı vardı... : : 8) 8) 8) 8)
Orayla ilgili çok güzel tablo projelerim var materyaller hazırlandı fotolar çekildi modelleme yapıldı ilham bekliyorum.. ;D ;D ;D
meseregan' Alıntı:Sizin ve ailenizin elerine, gözlerine sağlık. Çok güzel bir gezi olmuş. Doğanın güzelliği gözlerine yansımış. Umarım hayatnız boyunca böyle güzel yaşar böyle güzel bakarasınız hayata.
Ben o havuz olayına takıldım. Yakın civarlarında kabartma yada benzeri bir rölyef varsa, bu güne kadar bilinmeyen bir kutsal alan çıkabilir ortaya. Yerinizde olsam bir gün ilinizin müzesine gidip yetkililere bilgi verirdim.
Ne olacağı hiç belli olmaz. Bir de bakarsınız kutsal bir havuzun keşifçisi oluverirsiniz
Kalın sağlıcakla.
yaw şimdi hatırladım.... ??? havuzun kenarında yaklaşik 40x60 cm. ebadında yerde okunabilir kalitede taş bir roma yazıtı vardı... : : 8) 8) 8) 8)
Orayla ilgili çok güzel tablo projelerim var materyaller hazırlandı fotolar çekildi modelleme yapıldı ilham bekliyorum.. ;D ;D ;D