Bi gün Kalkanda yeğenin begonvil cafe'sinde oturuyoz,yeğen dayı dedi şurda yukarda güzel yerler var sen seversin bi git dedi ben de gittim ;D
uzunca bi rampa tırmandım ve bi köye geldim adını unuttum çok güzel bi yerdi
[attachment=1]
Hala çalışan bir su değirmeni bile vardı hem galiba 2 tane ki aşağıda hava 27 C iken burda 15 C idi görülüyo zaten
Dün restoranda yanımdaki bayan yoruldu biraz soluklanma molası verdik mecburen ;D
[attachment=1]
Sonra yaklaşık 1saatlik tırmrnıştan sonra tepede böyle bişey çıktı karşımıza harika bişeydi o kayalık arazide yazın dahi suyu çekilmezmiş ki zaten biraz daha dikkatle bakınca burasının antik bir havuz olduğu belliydi...
valla bi ara patika kaybolur gibi oluyodu ama birisi mavi sprey boyayla işaretlemiş bereket kaybolmadık ama bu gördüğünüz kısım da işaret falan yoktu ???
bunlarda bu gezinin bonusları size zaman müsaait keyfim yerinde idi.. dahası net hızı saçbaş yoldurmuyordu...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
burda bir açıklama yapıyim bu bir dağ kırlangıcı yuvası o civarda kafamıza değercesine uçuyorlardı sebebi bunlarmış... içbükey bir oyuğun tavanındaydı hiç bişey erişemezdi... ;D
Merhaba arkadaşım,
Herşey çok güzel, arada fırça atsada yengemizdir atar hanımlara sözümüz yok bak sonunda af ediyor (bende yaşadım fırça ve af edilme olayını) herşey için teşekkürler.
Tüm ailece kalın sağlıcakla.
Sizin ve ailenizin elerine, gözlerine sağlık. Çok güzel bir gezi olmuş. Doğanın güzelliği gözlerine yansımış. Umarım hayatnız boyunca böyle güzel yaşar böyle güzel bakarasınız hayata.
Ben o havuz olayına takıldım. Yakın civarlarında kabartma yada benzeri bir rölyef varsa, bu güne kadar bilinmeyen bir kutsal alan çıkabilir ortaya. Yerinizde olsam bir gün ilinizin müzesine gidip yetkililere bilgi verirdim.
Ne olacağı hiç belli olmaz. Bir de bakarsınız kutsal bir havuzun keşifçisi oluverirsiniz
Selam abi bu güzel konu ve muhabbetlerin arasında sadece buraya deyineyim.
Bu boşluklar adedince kaya mezarları bu işaretlerin tam karşısında olacak.
Oranın manzara ve fotoğraflarıda hangisidir acaba SEVGİLER SAYGILAR.
Selam abi bu güzel konu ve muhabbetlerin arasında sadece buraya deyineyim.
Bu boşluklar adedince kaya mezarları bu işaretlerin tam karşısında olacak.
Oranın manzara ve fotoğraflarıda hangisidir acaba SEVGİLER SAYGILAR.