ttogan' Alıntı:Konuyu yeni gordum,yazacak okadar cok sey var ki!!!
Sadece emeginize azminize helal olsun diyeyim yeter.
Bu isteginiz her daim devam etsin,basarilar.
tahir110' Alıntı:bu emeğin önünde anca şapka çıkartılır, ayakta alkışlanır, saygıyla eğilirim.
bir inşaat teknikeri olarak burada önemli olanın düşünce olduğuna inanıyorum. etüd yapıp proje çizerken en az 20 tane alternatif çıkıyor, ama en güzeli bulmak için 20den fazla fikir geliyor insanın aklına. bunu bildiğim için bir sonraki aşamada ve devamındaki projelerde ('gezenbilir'ciler olarak desteklediğimiz sürece) daha da orjinal bize özgü tasarımların, çalışmalrın çıkacağına inancım sonsuz.
tekrar imrenerek saygılar sunuyorum...
__ C J 7 __' Alıntı:satılık ilanınızı gördüm amaç gerçekten satmak mı yoksa sadece sergilemek mi
bu kadar emekten sonra satmak enterasan geldi de
egerce' Alıntı:sergilemek gibi bir niyetim yok ben burada paylaşalı aylar oldu ilanı ise yeni verdim amaç satmak çünkü sırada başka işlerim var mesela portal aks gibi bunuda bu araca uygulamak manasız saygılar
reha' Alıntı:Selamlar,
tam da yaramıza tuz bastınız (tabii toplum ne kadar farkında o ayrı mesele ama) .. Yıllarca öylesine "hazırcılığa", "tüketmeye" ALIŞTIRDILAR ki, sonuç işte sizin dediğniz gibi oldu.. Alay edenler, dalga geçenler.. hele hele yapınca "yapıcı yorumlar" yerine "kırıcı yorumlar" yapılır.. "adamlar yapmış alalım kullanalım.." derler.. Baksanıza değil imalat, "montaj" sanayi bile kendine zar/zor hayat hakkı buldu.. Yıllar önce "uçak üretebilen" nadir ülkelerden biri iken.. bakınız halimize??
Ne diyeyim? (pardon yazayım) ... ellerinize sağlık.. tekrar tebrik ederim, zira hepimizin sizin gibi "örnek insanlara" ihtiyacı var.. reha