halilo11' Alıntı:elinize sağlık güzel birşey cıkmış ortaya
amortsörleri kendim yaptım ayarlanabilyor içinde yağı devirdaym eden bir musluk var dilediğiniz gibi yumşaltıp sertleştirebilyorsunuz teşekkürler saygılarwhiteagle' Alıntı:Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık.
Amortsörler çok sert gibi geldi. Özellikle sert olmasınımı istediniz.
aslında bu ülkede yapılacak okadar çok şey var ki ama ( bu konuda ) adamı adam yerine koyan ne bir millet nede bir devlet var bir şey yapıyosun önce insanlar alay edip daha sonra taktir ediyorlar sözüm meclisten dışarı ilk yaparım dediğimde kimse bana inanmadı çok alay konusu oldum ama şimdi bende onlarla alay ediyorum artık hayel değil belki çok birşey değil ama onu BEN yaptım ben ilk okul mezunuyum o motor kendi yükünü taşımaz dediler çamurda 1 ton odun çektim 4x4 olmaz dediler ben 4x4 yaptım artı onuda ayırdım ister sen 2 çeker tek bir kolu itmeyle.vsvsvs yani anlıcanız uzay gemisini yapanda insan inek arabasınıda yeterki yapıcam desin insan saygılar sevgilertyt.fan' Alıntı:mekanik bilginiz ve ustalığınız mükemmel belliki.kendine usta diyen bitmeyen projelerin hayalperestlerine ders gibi.beklenen yerli portal aks işini siz becerirsiniz sanırım.yaparım diyen çok oldu ama yapıp sergileyen olmadı.
özür dilerim bunu 2. ye sordurdum size 400 tl 2.elvosdost' Alıntı:Triporter sanzımanını kaca aldınız? Benımde aynı sanzımana ıhtıyacım var.
Rıca ederım. Tesekkurler.egerce' Alıntı:özür dilerim bunu 2. ye sordurdum size 400 tl 2.el
Selamlar,egerce' Alıntı:aslında bu ülkede yapılacak okadar çok şey var ki ama ( bu konuda ) adamı adam yerine koyan ne bir millet nede bir devlet var bir şey yapıyosun önce insanlar alay edip daha sonra taktir ediyorlar sözüm meclisten dışarı ilk yaparım dediğimde kimse bana inanmadı çok alay konusu oldum ama şimdi bende onlarla alay ediyorum artık hayel değil belki çok birşey değil ama onu BEN yaptım ben ilk okul mezunuyum o motor kendi yükünü taşımaz dediler çamurda 1 ton odun çektim 4x4 olmaz dediler ben 4x4 yaptım artı onuda ayırdım ister sen 2 çeker tek bir kolu itmeyle.vsvsvs yani anlıcanız uzay gemisini yapanda insan inek arabasınıda yeterki yapıcam desin insan saygılar sevgiler