mehmet abi eline sağlık,harika olmuş,daha önce marangozluk tecrüben olmadan bütün bunları tek başına bu güzellikte yapmış olman çok güzel,güle güle kullanmhmtabi' Alıntı:omnitemporal - Murat hocam, konuştuğumuz plan böyle bir şey mi ?
Bülent bey bahsettiğiniz kullanım kapağın 3 yanını dolaşan ve pencereleri de olan çadır uygulaması mı?mayıstosböce' Alıntı:Kolay gelsin mehmet Bey işin çoğu bitmiş,arka bagaj kapağını fonksiyonel olarak kullanabilerseniz bir kamp sırasında güzel bir alana sahip olursunuz.
güngör' Alıntı:Elinize sağlık çok güzel olmuş,emek sizin olduktan sonra kusur aramak gereksiz ne dersiniz.
Aracın çift sürgülü kapı avantajını iyi kullanmışsınız,masanızı çok beğendim,süngerleri kalın tutarak alt dolaplardan fedakarlık yapmışsınız.
Mobilya kalıplarını atmadıysanız almak isterim,mümkünmüdür. Mutlu ve keyifli geziler dilerim.
Selamlar
buralpdi' Alıntı:siz içinde mutlu olduktan sonra aracın önemi yok, gerisi detay,
karavanınızıda kimseye beğendirmek zorunda değilsiniz,
tekerinize taş değmesin,
güle güle gezin,
selamlar
hahaha, Ferhat bey küheylanın çıktıları hala dosyamda duruyorfsirin' Alıntı:Bence de gayet güzel olmuş. Ben Küheylan'ı yaparken 6 ay kadar uğraşmıştım. :-[
Sanırım benim projede de sizinkinden bayağı alıntı var. ;D
Murat hocam çok teşekkür ederim, marangozluk konusunda ilk pratiğimi yapmış bulunuyorumomnitemporal' Alıntı:mehmet abi eline sağlık,harika olmuş,daha önce marangozluk tecrüben olmadan bütün bunları tek başına bu güzellikte yapmış olman çok güzel,güle güle kullan
evet abi benim dediğimi çizmişsin,mutfak arkada benim kullanımıma çok uygun,bende bir l300 alayımda bu planı uygulayalım
mhmtabi' Alıntı:Bülent bey bahsettiğiniz kullanım kapağın 3 yanını dolaşan ve pencereleri de olan çadır uygulaması mı?
bir yerlerde görmüştüm hoşuma gitmişti, düşünüyorum. Duş gibi farklı bir amaçla da kullanılabiliyor.
İlhan bey sağolun, ben de yardımlarınız için tekrar teşekkür ederimberkcantp' Alıntı:Hoş görüntüler,
Tekrar, karavanınızın proje ve onay işini kutlarım.