Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300
Tasarlanan projeye göre 12 mm kalınlıktaki kavak kontralar önceden hazırlanan karton şablonlar yardımı ile kesilip biçilmeye, yat tutkalı ile yapıştırılıp vidalanmaya başlandı.
Bu arada, bütün bu işler oto elektrikçisi olan bir arkadaşımın dükkanının yan tarafında, fotografta görülen 2 tane yuvarlak takoz üzerindeki muhteşem tezgahta yapılıyor,sabah (yada öğle) önce arabanın içerisindeki malzemeler indiriliyor, iş bitince tekrar yükleniyor, bu arada iyi spor oldu, hatta biraz kas bile yaptım, bu yaşta six packs olmuyor ama ne gam
Saat 13'e kadar nispeten gölge, 13 – 17 arası çok güneşli ve 17 den sonra da fotograftaki gibi kısmi gölgeli bir çalışma alanı vardı.
Yeri gelmişken,fotograftaki hurda OSB (yönlendirilmiş yonga levha) üzerinde yan yatmış olarak görülen yeşil renkli alet çok önemli çok, çünkü bilgisayarda çizilen proje o alet yardımı ile şekilleniyor, CNI tezgahı diye bilinir, açılımı ne mi? Hemen yazalım “Canı Nasıl İsterse öyle keser”.
Dekupaj ile, özellikle uzun parçaların kesimi sırasında bazen zorluklar yaşadım, testere ucundan kaynaklanan veya destek kullanmamaktan kaynaklanan yalpalamalar oldu, iş işten geçtikten sonra aklıma geldi, buralpdi-Levent beyin sayfasına baktım, güzel ipuçları vermiş ama ne fayda.
Bu çalışmada ahşap kesiminde kullandığım tek el aleti, bu küçük canavar dekupaj idi, bazen hizayı şaşırıp kafasına göre kesse de seviyorum bu dekupaj'ı
Dolabın içerisine raf yapıldı (gerekirse cam ile ilgili işlemler yapılabilsin diye, dolabın cama gelen arka tarafı bütünüyle kapatılmadı),
Çek-yat mekanizma bağlantısı için 1,5cm x 1,5cm ebatında ve 1 mm et kalınlığı olan 2 boy profil alındı ve yakındaki bir başka arkadaşın dükkanında oksi-asetilen kaynağı ile kasa hazırlandı,kontrol için yerine takıldı.