Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)
Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)
yatak takımı örtü ve perdeler için döşemeciyle görüşüldü eşim kumaş rengini seçti ölçüler alındı umarım 3 güne kadar onlarda biter ve ben de micro bir camper van kullanıcısı olurum ....
abi merhaba.izninizle birşey sormak istiyorum?
Aracınıza bağladığınız vantilatör nasıl bir vantilatör. bende böyle birşey yapmak istiyorum ama elektrik bilgim hiç olmadığı için soruyorum.
linkini vermiş olduğum vantilatörden 2 tane alıp kango aracımda kullanmak istiyorum. bunun elektrik bağlantısını nasıl yapabiliriz. Aküye direk bağlasak bir sıkıntı yaşarmıyız?
bu vantilatörler usb girişli. telefonları şarj etmek için kullanılan çakmağa takılan aletler işini görür ben önde çakmaklıktan giriş aldım bir sorun olmadı
sayın gök27 araç dahil 10.000 buldu ben özellikle hususi otomobil ruhsatlı opel combo tercih ettim muayenesi 2 yılda bir olması avantaj ve vergisi 50 tl ama hususi opel combolor ticarilere göre biraz pahalı