Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vkamil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,590
Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

şalter

IMG_20140527_194514.jpg

Etiketler

aracınız ve planınız hayırlı olsun,aracın şarj dinamosunun şarj şekli ile jel akünün şarj karakteristiği uyuşur mu? diye kafamda soru işareti oluştu,umarım jel akü bozulmaz

sayın omnitemporal elektrikcinin ölçümlerine göre sarj dinomasının ürettiği amper 2 aküyüde sarj edebilecek durumda zaten benim aracım küçük uzun süreli kullanıma uygun değil amacım haftasonları nı değerlendirmek elektrik kullanacak cihazlarım sadece mini buzdolabı ve notbuk belki telefon şarz etmek ama uyarınızı dikkate alacağım ve oto elektrikciyle konuşup uyumlu olup olmadığını tekrar teyit edeceğim teşekkürler...

Şarj dinamosundan aküye çekilen kablo kesiti ne kadar?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güle güle kullanın. Kesit ince olursa iletken yanabilir o yüzden sordum. Kolay gelsin.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi günler
Sy Vkamil

İyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileği ile

Saygılarımla

Batuhan

teşekkürle sayın yugun-sinan-mountaineer-batuhan niyetim kısa zamanda bitirmek ve gezenbilir ailesine katılmaktır ..

yugun kardeşim bu arada senin moto solo gezilerini ilgiyle takip ediyorum

2 günlük test sonucunda invertör ve yaşam aküsünde hiç bir sorun olmadı gayet güzel çalışıyor sıra mobilya aksamında mobilyacıyla randevum var hadi hayırlısı......

hayırlı olsun, farklı bir araç merakla son durumunu bekliyoruz,
tez zamanda biter inşaallah ve gezi yazılarınızı okumaya başlarız :smiley:
selamlar

Allah utandırmasın hayırlısı olsun
Jel akü olarak ne kullandınız acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri