Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vkamil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,586

vkamil

Kamp I
Yer
Ankara
Sevgili doğa dostları ben uzun zamandır sitenizi sessizce takip ettim ve sizlerin faaliyetlerinizi hayranlıkla izledim sonunda micro bir camperin benim yaşam tarzıma uygun olacağına karar verdim.Araştırmalarımın sonucunda opel combonun benim için ideal bir micro camper olacağını değerlendirdim.Sahibinden opel comboları takip ettim ve istediğim aracı buldum husui otomobil ruhsatlı bir araç ve sahibiyle görüşerek satın aldım hayalimin ilk adımını başardım.....

Etiketler
Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

Hayırlı olsun. Yapımınızdaki aşamaları fotoğraflayıp burada paylaşırsanız bizlerde öğrenmiş oluruz sayenizde.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun, insanın hayallerini gerçekleştirebilmesi kadar güzel bir şey yoktur.
Umarım aracınız hayatınızda unutamayacağınız güzelliklerin başlangıcı için vesile olur ve keyifle kullanırsınız.

Aracınıza yapacağınız işlemleri buradan paylaşmanızı rica ederim zira bir arkadaşım daha sizinkine yakın hacimli aracına (Ford Connect) kamper yapmayı planlıyor, fikirlerinizi paylaşırsanız belki yardımcı olabilecek başka arkadaşlar da güzel bilgiler verebilir....

Tekrardan aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın...

Aracın noter işlemleri bitince özel bir opel servisine götürdüm ve sorunsuz binebilmek için neler yapılması gerektiğini ustaların test sonucunda öğrendim baskı balatasının,bujilerin buji kablolarının trigel ve diğer kayışların şansuman ve motor yağını değiştirtim alt takımınnda rot başları ve körükleri değiştirdiler frenleri kontrol ettiler artık arabanın motor bakimı bitti ve çalışması gayet güzel

Hadi hayirlisi olsun onemli olan ilk adim gerisi gelir bir sekilde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aşağıdaki linklerde iki aile kendi yaptıkları micro karavanlarını tanıtıyorlar.
http://goo.gl/xy7nvN
http://goo.gl/WiXQrn

Kolay gelsin.

aracınız hayırlı olsun umarım herşey gönlünüze göre olur bende ankaradayım iç mobilya konusunda yardımcı olabilirim düşünürsen telefonum yazıyor şimdiden sana kolay gelsin.

Merhaba aracınız ve amacınız hayırlı uğurlu olsun DOLLY KARAVAN olarak her türlü desteğe hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz saygılarımızla.

Akdeniz45' Alıntı:
Aşağıdaki linklerde iki aile kendi yaptıkları micro karavanlarını tanıtıyorlar.
http://goo.gl/xy7nvN
http://goo.gl/WiXQrn

Kolay gelsin.

İlk linkte bişey yok. Kişi sadece yatak sığdırmaya uğraşmış. İkincisi daha dikkatli incelenmeli.

Hayırlı olsun arkadaşım; şöyle şık bir minimini camber yaparsan zevkle izleriz.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim elektrikçiyle randevum var 1 adet jel akü satın aldım onun montesini yapacak ve invertör bağlanacak bu arada aracımın alt döşemesini söktüm ve antipas boyayla boyadım

Teşekkürler mehmet ali birsen bugün elektrikçi aracın aküsünden yaşam aküsü için aracın arka koltuk ayak koyma yerine kablo çekti ve jel aküyü sabitledi arayada benim araç kullanırken açıp kapayacağım bir şalter koydu testin sonucunda 2 akününde araç çalışırken şarj olduğunu gördük ve invertörü bağladık invertörde gayet güzel çalıştı arka kabin kısmınada açma kapama düğmesi olan bir led lamba monte etti bugünlük elektrikci ile çalışmamız sona erdi ve ben hayalimin 2 . adımını attım hadi hayırlısı resimleri yüklemeye çalışacağım

IMG_20140527_124515.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR