Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,245
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

omnitemporal' Alıntı:
bekir abi aynı şeyi düşünmüşüz,öyle bir şey ayarlamayı düşünmüştüm bende,teşekkürler uyarınız için
ayrıca bagajdaki dolapta trafik setinin içinde ufak bir yangın söndürücüm var

Trafik setindekiler 1 kg'lıktır. Hatta bazen daha küçük. 2kg'lıktan küçük olanlar pek bir işe yaramaz. Karavan türü araçlar (ve evler) için 6kg'lık olanlar önerilir. Ama bagajda,dolapta filan değil, en kolay ulaşılır yerde. :smiley:

Yine de tüplere ihtiyaç bırakmayacak önlemleri baştan almakta fayda var. Dilerim hiç kimsenin hiç bir zaman ihtiyacı olmaz.

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

TA2RX' Alıntı:
Trafik setindekiler 1 kg'lıktır. Hatta bazen daha küçük. 2kg'lıktan küçük olanlar pek bir işe yaramaz. Karavan türü araçlar (ve evler) için 6kg'lık olanlar önerilir. Ama bagajda,dolapta filan değil, en kolay ulaşılır yerde. :smiley:

Yine de tüplere ihtiyaç bırakmayacak önlemleri baştan almakta fayda var. Dilerim hiç kimsenin hiç bir zaman ihtiyacı olmaz.
;D Allah korusunda,yanarsa söndürmem zaten abi,arabadan çıkarım,bir kısmı yanmış aracı tamir etmek zor olur,yangın olursa yelleyerek aracı komple yakarım ;D,sonra ocağı,dolabı falan çıkarırım arabadan,kaskodan parasını alırım ;D

Murat hocam bir süredir uzak kalmıştım epey güzel gelişmeler olmuş, hedefe yaklaşılmış,
bugün 3 aile Musaözü göletindeydik, her taraf bembeyaz, göletin bir kısmı donmuş, manzara şahaneydi, aniden geliştiği için maalesef seninle haberleşemedim.

bende merak ettim,mehmet abi nerede yahu dedim,
musaözünün en güzel zamanı bence şu sıralar,fotoğraf yokmu?

motokaravanımı satmaya karar verdim,neden derseniz karavan hevesim geçti,birazda off road işine gireyim diyorum,malum siteye ilan verdim

Muratcım gerçekten üzüldüm, hayırlısı, allah gönlüne göre versin,
off road konusunda merakını tatmin etmiş biri olarak, gün gelecek tekrar karavana döneceksin diyorum. Sevgilerimle.

P9122233.JPG

52 model olupta bu şekilde toplanan başka araç olmadığını sanıyorum.

P9122234.JPG

allahtan, seninde, gönlüne göre vermesini arzu ediyor, İçinde ukte olarak hiç bir şey kalmadan, hepsini gerçekleştirmeni diliyorum.

P9122235.JPG

Ben offroad yapıyorum..Daha dogrusu bu kadar üstadın oldugu yerde.. ;D ;D .offroad yapmaya çalışıyorum..diyelim.. :D :D

Off road ile Karavancılık birbirine pekte uzak ugraşlar degil kanımca..İkiside dogada,dogaya karşı yapılan bir ugraş..

Arkadaşımızın denemesini isterim..Kısacık hayatımızda bazı zevklerimizi ertelemeyelim..

bir bakarsın ömür bitmiş..tüh..keşke ..lerle biten hayatımızda..içimizde uhte kalmasın derim...

iyi dilekleriniz için teşekkürler,ilerde tekrar karavancı olacağımı bende biliyorum ama şimdi belkide yaşın da henüz genç olmasından adrenalin daha ağır basıyor,şöyle takoz gibi bir off road aracı arıyorum,daha önce off road tecrübeniz olduğunu biliyorumisayın bibs ve mdr sakıncası yoksa deneyim ve bilgilerinizden yararlanmak için başınızı ağrıtacağım ;D

omnitemporal' Alıntı:
motokaravanımı satmaya karar verdim,neden derseniz karavan hevesim geçti,birazda off road işine gireyim diyorum,malum siteye ilan verdim

Eyer çok özel değilse hevesinizi ne veya nelerin kırdığını bizimle paylaşırmısınız?Araçla ilgili bir sorun mu yaşadınız? işçilik istediğiniz gibi olmadı mı?

Offroad a devam ediyorum ben..

eger araç alma-hazırlama konusunda yardımcı olabilirsem ne mutlu..her zaman beklerim..

nevzat' Alıntı:
Eyer çok özel değilse hevesinizi ne veya nelerin kırdığını bizimle paylaşırmısınız?Araçla ilgili bir sorun mu yaşadınız? işçilik istediğiniz gibi olmadı mı?
nevzat bey aslında hevesim kırılmadı,sadece geçti,araçla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım,işçiliktede sorun yoktu,ailemle kamplara gideriz diye düşünerek yaptım ama eşimin uzmanlık sınavı yaklaştığı için hafta sonları hep ders çalışıyor,ailecek bir yerlere gidemiyoruz,birazda belki forumda farkedenler olmuştur ben birşeylere birden heves eden sonra birden keskin dönüşler yapan bir yapıya sahibim,ilk başta hedefim defenderden karavan yapmaktı,onu başaramadım,ailemle gidemediğim için arkadaşlarla çıkıyoruz doğaya,birazda insan bu yaşlarda hep dreye tepeye gitmek,adrenalin yaşamak istiyor.oysaki aracım 4x4 değil,off road içimde ukte kalmasın yaşım genç,ilerde tekrar karavancı olurum nasıl olsa diye düşündüm...

ismail bey teşekkürler .yakında bazı araçlara bakacağım o zaman telden görüşme imkanı olursa çok sevinirim

Murat bey bulunduğunuz ortam hangi hobinize veya sevdiğiniz aktiviteye izin veriyorsa onu yapın...Ancak nacizane önerim hiçbirşeyi ertelemeyin keza zaman bulamayabilirsiniz...Sanırım meslektaşız-benzer durum:eşim uzmanlık sınavına hazırlanıyor,bende de mevcut- bu yüzden ertelemeler artıyor...Benim hala aklımdaki defender(ambulans kasa)den karavan...Ancak tambir offroad isteyince gönül, karavanla olmuyor...Umarım hayallerinize tez kavuşursunuz...Selamlar....

özgür bey iyi dilekleriniz için teşekkürler,ambulans kasa defenderi başta bende düşünmüştüm ama sonra hantal olabileceği düşüncesiyle vazgeçmiştim,bakalım kısmet,ancak örneğin ducato yada boxer tarzı araçları karavan yapan arkadaşlar acaba bu dezavantajı yaşıyorlarmı diye merak ediyorum,yani en ufak bir yağışta stabilize dik bir yokuşu çıkamayabilir bu araçlar,bahar aylarında sadece anayol kenarı yerlerde kamp yapılabilir bu durumda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR