Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,251
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Tanju abi,
Yılkı'nın nüfus kağıdı hayırlı olsun, nice keyifli geziler.
tango' Alıntı:
Bu nedenle hafta sonu Yılkı koşamayacak...
Neyse önünde güzel günler var,bol bol koşar inşallah.

Etiketler

Üzücü olmuş. :(
Saglık olsun demek gerekir .(teselli olmayacagını bilsem de)
Yılkı, yeni kimligi ile çok yaşasın . Keyfli geziler.

Tanju bey yılkıya önce yeni nüfus kağıdı hayırlı olsun.Camı içinde geçmiş olsun.Nice güzel gezilerde size eşlik etmesi dileği ile güle güle kullanın.

Tanju bey motokaravanınız hayırlı olsun.
Darısı bizim başımıza :smiley:

Tanju bey araç panelvandan karavana dönüşümünde koltuk kaybettimi.Şu anda araç kaç kişilik oldu.Sorumun nedeni arkadaki yatak olan oturma grubu koltuktan sayılmıyor deniyorda.Onun için sordum.Aynı işlemlerden bende geçeceğim için.

tango' Alıntı:
Bugün öğleden sonra BUS buluşmasına hazırlıklarımı bitirmiş mesayinin bitmesini beklerken şirkette çim kesme mak.fırlattığı bir taş ile arka bagaj kapağının camı patladı.Aracın her yeri cam kırıkları tabi hızlı bir temizlik cam arayışı ve Adapazarında cam YOK .İstanbuldan sipariş verildi ama yarın gelme ihtimali %50.
Bu nedenle hafta sonu Yılkı koşamayacak...

Tanju Bey geçmiş olsun, trafik ve yol açısından problem yoksa, tahta, karton, power band neyim diyorum. :smiley: Üzme Yılkı yı, bırak bulsun doğayı.

Ruhsatınız hayırlı olsun. Arka cam için de üzülmeyin, ben bu tür şeyleri nazar boncuğu diye nitelemeyi tercih ediyorum. Allah beterinden saklasın.

"Hayırlı & geçmiş olsun..." :smiley: / :(
Yaşam böyle birşey işte; aynı anda hem sevinç, hem de üzüntü...

Cavid Sezen

tanju bey karavanınız hayırlı olsun . cok güzel olmuş nazardır o olsun varsın kazasız belasız bol maceralı geziler dilerim.. :smiley:

Tanju bey karavan ruhsatınız hayırlı olsun.Sağlıklı,neşeli bolca gezmenizi temenni ederim.

Arif abi-Ahmet abi-Mehmet abi-Cavit abi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Bekir bey-Ahmet bey diekleriniz için teşekkürler.
Gökhan sorma bugün cam geldi ama yalnış geldi ;firmayı aradık bizim istediğimiz cam yok bu sefer ankarada biryer bulduk salıyı bekliyoruz.Önümüzde uzun bir yaz bir şekilde yola devam ederiz sağolasın

Coşkun bey teşekkür ederim.
Arikandalı teşekkürler.
Rıfat abi sağolasın.

Yılkı daha önce 6 yolcu kapasiteli idi şu an 3 kişiye düştü malesef.Sizede kolaylıklar dilerim Ahmet bey selamlar.

Ruhsatınız hayırlı olsun. Cam için geçmiş olsun. Benim aracın da sağ arka camı kırıktı. Doğuş dahil hiç bir yerde bulamadık. Buradaki camcılar uyduralım dediler ancak bombeyi veremeyeceklerini ve ısıtma çizgilerinin olmayacağını belirttiler. Doğuş grubundan ayrılan parçacı bir arkadaş Almanya'ya sipariş verip bir haftada orjinalini getirtti ve 190 liraya ödedim. Bulamazsanız sipariş verip getirtebilirsiniz.

Özcan bey sağolasınız.Ankarada bir firmaya sipariş verdik ne gelecek bilmiyorum salı belli olacak oda olmazsa sizi rahatsız ederim .Siz fitil işini ne yaptınız selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri