Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - (metin0035)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metin0035 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,630

metin0035

Kamp III
Yer
KARŞIYAKA /İZMİR
meto

Görüntü000.jpg

Görüntü001.jpg

Görüntü002.jpg

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - (metin0035)

Metin Bey,

Güzel günlerde, güzel geziler yapmanız dileğimle...

Cavid Sezen

Güle güle kullanın. Yatak 3 kişilik olmuş. 3 kişi rahat yatar herhalde.

Benim gibi sevinen herkese ve doğa sever dostlara çok çok teşekkürler.İnanın paylaşımınız beni çok memnun etti.Herkese sevgiler ve saygılar .Sağlıklı mutluluklar diliyorum.

sn metın bey.
sevgın ıle baglı oldugun karavanını cok begendıgımı gordugum zaman soylemıstım. ayrıca amacın yolunda aracını , kısa zamanda elde edebılmek gayretınde gostermıs oldugun basarıyıdan ve fedakarlıgından dolayı senı kutlarım. sahıp oldugun bu heyacanla daha cok seylerı basarabılecegıne ve gerlıstırme dusuncelerınde cok yol alabılecegınede ınanıyorum.
bolumumdekı ılettını de okudum. benım dusuncelerımı ve ne kadar yol katettıgımı sormussun. bır kısım gelısmelerın sonucunu beklemek durumunda oldugum ıcın konu hakkında bılgı verememekteyım. katetmeye calıstıgım yol bır kısım belırsızlıklerın engel teskıl etmesı nedenı ıle duraksamalara ugruyor. kesın netıceye varılıp karar verılemedıgı ıcın henuz konu uzerındekı calısmalarımı surduruyorum.bahsettıgınız fatıh bey benı aradı .aynı bılgılerı verdım. henuz ''yolun sonu'' demedıler fakat '' tamam oldu '' da demedıler ben de kurumların verecegı kararı merakla beklıyorum.
selamlar sevgıler mehmet.

Metin Abi iyi günlerde kullanman dileklerimle.
Yanlış bilmiyorsam sizin araç yakın zamanda karavan ruhsatlı olarak düzenlenmişti değil mi. Yani bizlerin Ocaktan sonra mevzuat değişti eyvah dediğimiz dönemde siz aracınızı karavan yapmayı başarmıştınız doğru mu hatırlıyorum?
Araçta aslında çok az değişiklik var galiba, yani sadece evye ve ocak. Ben de kendi VW T3'üme böyle bir iki şey yapmayı düşünüyordum. Fakat karavana çevirme işi şimdilik biraz uzak ihtimal. Benim için de iyi motive oldu aslında :smiley:
Siz İzmir'de ben İstanbul'da ama umarım yollarda karşılaşırız :smiley:
Yaşasın VW kardeşliği..

Sayın Volkan KAYA (Orion) Sevgiler ve saygılar .Evet tam tarih Şubat 2009 Önce araca mini buzdolabı aldım.Mutfak tezgah möbleyi yaptım.Ocak,Evye ,musluk,tüp,buzdolabı ,monte ettim.Arka kanepe yatar olarak mobilyacıya yapturıldı.Sonrası MK Müh. TSE , Tüvtürk vize ,Trafik ruhsat. Sonrası bana büyük MUTLULUK verdi. Sizlerede birkere başlamak kalıyor .Mutlaka tamamlayın ,şimdiden başarılar.Sağlıklı mutlu yaşam diliyorum.

Metin beye hayırlı olsun, güle güle kullansın diyorum. TSE onayı için ince bir ayrıntıyı gözden kaçırmayın, 13 Şubata kadar ambulans dahil araçlarda abs aramadılar, ancak 13 Şubattan sonra yönetmelik devrede.
benim bildiğim bu, eğer 13 şubattan sonra TSE den abs siz araca onay alan varsa bilmek isterim.
Oguz

Oğuz abi dün projeyi çizdik kendiside karavansever olan sayın mak.müh.Cevdet Çelikörs İstanbulda onaylatmaya çalışacağız dedi olmaz ise şehir dışında.Yalnız arkaya koltuk yaptırmıyorlar koltuk kısmını şimdilik 2.yatak olarak çizdirdi.Tüpgaz kabul etmedikleri için elektirikli sistem ocak dahil projelendirildi geri kalan sistem aynı bugün yarın haberi gelir bakalım.sonrası için yoğun bir uygulama süreci başlayacak bunuda zaten buradan siz değerli dostlarla paylaşacağım.

Abiler kusura bakmayın heyecandan sevinçten forumdaki bütün başlıklara nerdeyse yazmışım projemin onaylandığını affınıza sığınıyorum.

Sayın Bayar28 evet karavan projesi dün cuma itibariyle onaylandı darısı tüm dostların başına.

sevgılı metın
senın telefonunu bır turlu bulamıyorum
senı aramak ıstıyorum
benı bır caldırırmısın. 0532 303 52 04

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR