Ya işte giriş tek kişilik adam girecek kadar yer kaldı yeter bizim için sorun değil hatta L koltuğun kapıya uzanan tarafına alta ayakkabılık fln yapayım diorum .Bence çok güzel. Tekli yatağı yükseltebilirsiniz depolama için.
Eşinizle ayrı yönlende yatmakta iyi bir fikir. Özellikle sıcak havalarda tercih edilebilir. Yalnız girişi biraz kapatmış.
Bu arada program çok pratik bişey sanırım, hemen hazırlamışsınız. Var mı bir linki?
Uzun tarafın boyu kaç oldu?Giriş konusu çok sorun olursa şoför arkadındaki minik dolabı iptal edebilirim.
Ben çocuklu ailelerde sabit yatağın çocuk yatağı, ebeveyn yatağının oturma grubu olarak kullanılacak yatak olması gerektiğini düşünüyorum. Çocuğun saat 9'da uykusu gelip yattığında ya dar yerde oradan oraya taşıyıp kendinizi ve çocuğu perişan edeceksiniz ya da masayı kapatıp saat 9'da siz de yatağa geçmek zorunda kalacaksınız.
Sabahta tam tersi, kahvaltı hazırlığına başlamak için çocuğun uyanmasını bekleyeceksiniz.
Konu sahibi çocuğu ile kullanacağını bildirdiği için düşüncemi belirttim, yoksa sadece çift olarak gezenler için dediğiniz çok doğru.
Tuvalet ve yataktan sonra geriye 270 lik bir uzunluk kalıyorUzun tarafın boyu kaç oldu?
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskiden projeler önceden çizilip bir ay üretim için süre veriliyordu.Birşey soracağım bu tasarımları bi mühendis gerçek ölçekli projelendirse sonra imalatı yapsak sonra bu projeyi tse onaylatıp tüv e gitsek oluyor mu öyle??
Yoksa mühendise projelendirme işi en son mu yapılması gerek??
Böyle kafamıza göre mi imalat yapacağız projesiz?
Anladım cevap için teşekkür ederimEskiden projeler önceden çizilip bir ay üretim için süre veriliyordu.
Bir ay sonra bitirilmemişse tekrar yeni proje gerekiyordu.
Şimdi ise yukarda belirttigim işlem, aracı bitirdikten sonra proje isteniyor.
Karavanı yapanlara süresiz diyebileceğim zaman tanınmış oldu.
Yardımcı oldumsa ne güzel!
http//karavanekipmanpazari.sahibinden.com
Merhaba arkadaşlar;
Bir araç alıp içini yapma veya yaptırma niyetiyle yola çıkarak motokaravan olarak kullanabileceğim ducato arayışına girdim. Ancak denk gelmedi diyelim fiyat km model vs bi türlü kafama yatan bulamazken düşeş bir renault master buldum. Ben iri bir adam olduğum için duş wc istediğimiz için 4 kişi kalacağımız için vs 15m3 ve yukarısı aradım. 17m3 renault master denk geldi gözümü kapattım aldım. Ayrıca klimalı olması da beni cezbetti. Ama bu forumda gezerken gördüm ki bir Allahın kulu renault master dan karavan yapmamış )
Velhasıl kelam sorularım;
1. Fazla tercih edilmemesinin sebebi nedir?
2. (Artık almış bulundum fazla moralimi bozmayın lütfen)) bu araç için layout çok fazla bulamıyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
3. Ucuza maletmek açısından ayrı ayrı marangozla elektrikçiyle tesisatçıyla vs çalışmak mı doğru olur direkt bir designer ile anlaşmak mı?
4. Bu araçta Su deposu monte etme konusunda zorluklar olduğunu okudum ama nasıl zorluklar bekliyor beni?
5. İstanbul ve çevresinde Önerebileceğiniz uygun bir karavan imalatçısı var mı?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden twşekkür ederim. Muhtemelen sorularım devam edecek. Selamlar
Onur