Banyonun anca duvarlarını yaptım. Daha su tesisatı, duvar izolasyonu, su depoları, hidroforu, sıcak suyu... Bir dünya işi var. Yavaş yavaş onlara da sıra gelecek inşallah.
Şu anda tavan dolaplarıyla uğraşıyorum. İlginç bir şekilde kesme ve alıştırma faslı değil de kesilen parçaların birleştirilip dolap haline getirilmesi inanılmaz vaktimi alıyor. Yarın bir-iki parça fotoğraf yükleyeceğim inşallah. Görünürde hiç bir numarası yok. Ama aldığı zaman inanılır gibi değil.
Dolayısıyla sizin banyonun yapım işinin uzamasına da hiç şaşırmam. O kadar çok ayrıntı var ki...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx)
Bir kaç haftadır su depoları için ustaların keyfini (elindeki işlerin rahatlamasını) bekliyorum. Beklemekten sıkılınca biraz daha ahşap işçiliği yapayım dedim
Tavan dolaplarının kasaları büyük ölçüde bitti sayılır:
Çalışma masasının mantığını izleyerek, döner koltuğun yatak olduğu pozisyondaki ayak ucunda kalan boşluğa ilave (açılır) minder. Açık ve kapalı pozisyon fotoğrafları:
Tam " Hah hoca bitirdi herhalde " diyoruz, bakıyoruz gene küçücük bir adım atmışsın.
Ayrıca fotolarında standart altı gibi, ufak küçük, bazı fotoları incelemek için monitörü öpecekmiş gibi yaklaşıyorum.
Aka' Alıntı:
Tam " Hah hoca bitirdi herhalde " diyoruz, bakıyoruz gene küçücük bir adım atmışsın.
Ayrıca fotolarında standart altı gibi, ufak küçük, bazı fotoları incelemek için monitörü öpecekmiş gibi yaklaşıyorum.