Shadowjedi
Kamp I
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)
Bekir Selam, 2009'da motosikletle oradaydık, trafik ışığı olmayan tek şehirdir orası, çok güzel doğası var. Kısmetse bayramdan sonra Kaçkarlara gideceğim, geçerken görüşürüz belki.
TA2RX' Alıntı:Bir haftadır Artvin'deydim. Giresun kalesinin yolları otoyol kadar genişmiş! ;D ;D ;D
Artvin ve civarı mutlaka görülmesi gereken muhteşem bir yer. Fakat Artvin merkezin içi trafik açısından bir felaket. Yollar daracık ve feci ama feci şekilde yokuş. Açıkçası bunca senedir edindiğim bütün şoförlük hünerlerimi kullanmak zorunda kaldım. İster daracık ve dik yokuşlarda yanyana geçerken olsun, ister milimetrik park ederken olsun, sürekli olarak bir kısım araçlarla sürtecek kadar yakın olmak zorundasınız. Bunun kış halini düşünmek bile istemiyorum. Bu sefer Mitsubishi L200 ile gittim. İyi ki de öyle yapmışım. Camper'la gitseymişim kesin bir kaç yerden hasar görür ve verirmişim. Artvin merkeze gitmeyi düşünenlere önerim şoförlüklerine %100 güvenmiyorlar ise kesinlikle vazgeçmeleri yönünde. Özellikle büyük araçla tam bir kabusa dönüşür. İlçeleri daha rahat. Ama Kafkasöre çıkabilmek için bile şehir içinden geçmek zorunda olduğunuz için aynı hünerleri göstermek zorunda kalırsınız.
Bekir Selam, 2009'da motosikletle oradaydık, trafik ışığı olmayan tek şehirdir orası, çok güzel doğası var. Kısmetse bayramdan sonra Kaçkarlara gideceğim, geçerken görüşürüz belki.