Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 236,157
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

iyi günler arkadaşlar .,

benim offroad camperda nihayet mobilya ve döşeme imalatı bugün itibariyle başladı :smiley: haliyle mutluyuz içi boş bir camperı aylarca seyredip boşu doluya koyup karar verebilmekde zor bir zenaat.. Kısmetse aralık ortalarında bitmiş olacak , ustanın imalat resimlerini gönderiririm sizlere.

Selamlar
Erhan

Etiketler

Erhan bey
Hadi kolay gelsin.ALLAH utandirmasin...Yapim asamasini sabirsizlikla bekliyoruz...Saygilar.
Zeki..

yaybek' Alıntı:
Erhan bey Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun detayları sabırsızlıkla bekliyoruz.
Tesekkurler YUsuf bey ., Sizin kullliyata zaman zaman referans olarak basvuruyorum .)

selamlar Erhan

Erhan hocam,

En kısa zamanda bitirmenizi ve keyifle kullanmanızı dilerim...
Sevinçli haberlerinizi beklemedeyiz...

gezenbilirde 3. defender karavan bildiğim iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Sayin taiga , sayin kyaz75

tesekkurler iyi dileklerinize .
Aracin disi iyi oldu gibime geliyor bakalim ici vede aksamlarida uyumlu olursa 2 kisi rahat ve fonksyonel olucagini dusunuyorum, dusuk butcelerle dusunen arkadaslarada ornek olur umarim.

Selamlar Erhan

Sn erhan kardesımız.
Ne guzel calısıyor emek verıyorsun. Kesıyorsun ,bıcıyorsun - kaynatıyorsun, vıdalıyorsun- ıcındesın, dısındasın- kımbılır belkı ustune de cıkıyor altıtına da yatıyorsundur. Sen bu aracı cok sevıyorsun, sen gezmeyı de cok sevıyor oldugun bes-bellı. Nerden mı bellı ? . Yapım asamasındakı resımlerıne uzun uzun baktım . Calısırken kı yuzundekı ıfadeden bana oyle geldı . Severek yaptıgın bes-bellı. Senı kutlarım genc adam . epey yol aldın . Ha gayret az kaldı . Kolay gelsın
sevgı ve selamlarımla mehmet.

orbay74' Alıntı:
Sn erhan kardesımız.
Ne guzel calısıyor emek verıyorsun. Kesıyorsun ,bıcıyorsun - kaynatıyorsun, vıdalıyorsun- ıcındesın, dısındasın- kımbılır belkı ustune de cıkıyor altıtına da yatıyorsundur. Sen bu aracı cok sevıyorsun, sen gezmeyı de cok sevıyor oldugun bes-bellı. Nerden mı bellı ? . Yapım asamasındakı resımlerıne uzun uzun baktım . Calısırken kı yuzundekı ıfadeden bana oyle geldı . Severek yaptıgın bes-bellı. Senı kutlarım genc adam . epey yol aldın . Ha gayret az kaldı . Kolay gelsın
sevgı ve selamlarımla mehmet.

.) Guzel dileklerinize cok tesekkurler mehmet bey abi ... bizi genclestirdin allah senden razi olsun .) ruh genc ama yas 50 ,,neyse dediginiz gibi icinde disinda altinda ustunde epeyce seyretttik , hatta bazende oksadik hadi oglum diye ama hepsi o tamiratlarini disardan yaptiriyorum profosyonel bir elden ciksin diye . resimde gordugunuz bizim maslakdan tamirci arkadas . tekrardan tesekkur ederrim guzel dileklerinize .

selamlar Erhan

oncelikle hayirli olsun erhan abi abi sende vespada var dimi motora lpg taktinizmi
lastikler kislikmi
bi gun bulusalim
gelirken motoruda getirirsin artik
ev neredeydi abi
vespa ne renk
motor ne renk demistin
bu tarafa gelirsen goruselim
ben sislideyim
sizin orada ali baba durumcusu varmis
ne tarafta kaliyor abi

Sayın Mr.morning sizden ricam yazacaklarınızı tek mesajda toplayabilirmisiniz bu şekilde yazmak konuyu dağıtıyor gereksiz sayfa kirliliğine sebep oluyor,bu arada aramıza hoş geldiniz.

vosdost' Alıntı:
bendende Hakan abiye çok çok selamlar :smiley:

aleykümselam ahmet. :D biraz geç olmuş sanırım.

bu sayfayı daha yenigördüm. ambulansıma karşı mahçup oldum.

erhan şu kardeşleri bir buluşturalım. aynı semtteyiz ama bir türlü görüşemiyoruz.

Selam Hakan
:smiley: ok hocam bulustururuz .. Burdakı uyelerden Ahmet beyde (yasiko) ambulans kasa bır arac almıs oda Atakoyden . Yanı bızım buralarda 3-5 Ambulans kasa olduk .) cemıyetleşiyoruz Hakan kardesim ama öncü sensin .

Selamlar .,Erhan

Iyi aksamlar arkadaslar ., Karavanin moblesi dosemesi yavas yavas ortaya cikmaya basladi . ilk resimler bunlar ' ayortasina dogru bitecek yeni resimlerini gonderirim . su anda bu durumdadir . Selamlar Erhan.

111.jpg

113.jpg

114.jpg

115.jpg

112.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR