Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 215,850
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)

gezmen' Alıntı:
Işıl ışıl ne güzel!... ;)

İzin verirseniz bir soru yöneltmek istiyorum; özel bir nedeni yoksa, neden Zonguldak'tan başlıyorsunuz, daha batıdan yani Şile,Kandıra, Karasu ...'dan değil? :-\ Doğrudan Zonguldak'tan başlarsanız, saydıklarıma ek olarak Akçakoca, Kdz Ereğli küser... :D

Şimdiden iyi yolculuklar. :smiley:

Cavid Sezen
Sevgili öğretmenim,Esas Sapanca çevresi,sakarya ,karasu,akçokoca,düzce ve bolu çevresinden sonra tüm batı karadeniz.7 aylık bir proğramımız var.Sevgiler.

Etiketler

Aka' Alıntı:
531 no lu fotoyu görünce " Vaay Adil hocanın evinde sauna'da varmış " demiştim, ama değilmiş.
Sen yok musun sen beni yoruyorsun.Senin yaptıklarını takip etmekten canım çıktı.Bizde cücükleri güzün sayarlar.O saunanın kokusu yaz sonunda çıkmaz inşallah.Yanlışıyla doğrusuyla klavuzum sizlersiniz.Vebalide sizlerin.Ben içine girer yatarım.Sevgiler.

Adil05' Alıntı:
Sevgili öğretmenim,Esas Sapanca çevresi,sakarya ,karasu,akçokoca,düzce ve bolu çevresinden sonra tüm batı karadeniz.7 aylık bir proğramımız var.Sevgiler.

Anladım. :smiley:

Cavid Sezen

Adil05' Alıntı:
Sen yok musun sen beni yoruyorsun.Senin yaptıklarını takip etmekten canım çıktı.Bizde cücükleri güzün sayarlar.O saunanın kokusu yaz sonunda çıkmaz inşallah.Yanlışıyla doğrusuyla klavuzum sizlersiniz.Vebalide sizlerin.Ben içine girer yatarım.Sevgiler.

Yaw takılma hakkımızı kullanıyoruz işte, hadi hayırlı yolculuklar. bakalım kulaklarımız ne kadar çınlayacak.

Aka' Alıntı:
Yaw takılma hakkımızı kullanıyoruz işte, hadi hayırlı yolculuklar. bakalım kulaklarımız ne kadar çınlayacak.
Takılmaların olmasa canıma sıkkınlık geliyor.günler çekilmez oluyor.20 mayısta ,yoldayız artık.yazışmalar için vodem aldım.Senin yönün nerelere bakim*Sevgiler.

Adil05' Alıntı:

Adil Öğretmenim;

"Esas Sapanca çevresi,sakarya ,karasu,akçokoca,düzce ve bolu çevresinden sonra tüm batı karadeniz.7 aylık bir proğramımız var"

Batı Karadeniz 7 ay sürerse eğer.bitmez bu yollar :D

İyi ve mutlu gezmeler,öğretmenim ;)

airboat' Alıntı:
Adil Öğretmenim;

"Esas Sapanca çevresi,sakarya ,karasu,akçokoca,düzce ve bolu çevresinden sonra tüm batı karadeniz.7 aylık bir proğramımız var"

Batı Karadeniz 7 ay sürerse eğer.bitmez bu yollar :D

İyi ve mutlu gezmeler,öğretmenim ;)
Sevgili Abim,Hatırlarsan camlarımın üstten sürgülü olması nedeniyle "sıcak olacağı iddia edilmişti "Bende gezi planımı hava durumuna göre ayarlarım demiştim.İşte söylediğim gün geldi.20 Mayıs başlangıç.Batı karadeniz için ayrılan süre haziran sönu bitiyor.15,20 günlük doğduğum köyde bir proğram.Amasya ,Taşova,Kırkharman köyü.devamında Tokat Sıvas yöresi.Ağustos sonuna kadarAntalya yaylaları.Eylül ve Ekim Antalya İzmir Arası yerler.Şurada şu kadar kalırız diye bir düşün cemiz yok.Eşimle bu konuda 63 günlük Karadeniz " 2012" gezisinde en ufak bir çelişkiye düşmedik.Aynı düşünceler içinde yelken açıyoruz.Belkide bir yerde yolumuz kesişir ümidiyle,sağlıcakla kal diyorum.Ellerinden öperim.

Adil05' Alıntı:
Sevgili Abim,Hatırlarsan camlarımın üstten sürgülü olması nedeniyle "sıcak olacağı iddia edilmişti "Bende gezi planımı hava durumuna göre ayarlarım demiştim.İşte söylediğim gün geldi.20 Mayıs başlangıç.Batı karadeniz için ayrılan süre haziran sönu bitiyor.15,20 günlük doğduğum köyde bir proğram.Amasya ,Taşova,Kırkharman köyü.devamında Tokat Sıvas yöresi.Ağustos sonuna kadarAntalya yaylaları.Eylül ve Ekim Antalya İzmir Arası yerler.Şurada şu kadar kalırız diye bir düşün cemiz yok.Eşimle bu konuda 63 günlük Karadeniz " 2012" gezisinde en ufak bir çelişkiye düşmedik.Aynı düşünceler içinde yelken açıyoruz.Belkide bir yerde yolumuz kesişir ümidiyle,sağlıcakla kal diyorum.Ellerinden öperim.

İşte bu!

Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Gezmeler keyifle dolsun.

TA2RX' Alıntı:
İşte bu!

Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Gezmeler keyifle dolsun.
Sağol Bekir Hocam.Bir sürü noksanlarla beraber yola çıkıyoruz.Eşim de ben de noksanları görmüyoruz.var olanları değerlendireceğiz.Noksanlarımızada liste yapıp canımız sağolursa seneye tamamlıyacağız.Hepinize yürekten sevgiler.Sizlerin rehberliğinde başardık.Darısı diğer arkadaşlara.

Adil05' Alıntı:

Rampalar da kanat çırpar,aşağı doğru kanat açıp süzülürsün Öğretmenim.
Mola verip dinlenmeye geçtiğin bir su başında görüşürüz.
Rastgele diyorum. :smiley:

airboat' Alıntı:
Rampalar da kanat çırpar,aşağı doğru kanat açıp süzülürsün Öğretmenim.
Mola verip dinlenmeye geçtiğin bir su başında görüşürüz.
Rastgele diyorum. :smiley:
Tatilimin bir bölümünde seninle olmaya sevinirim.Sevgiler.

Öğretmenim, Adil abim ikinci baharın bahtı acık ,yolu acık olsun deposu dolsun taşsın,( Taşsın derken sen ginede deponun altına leğen koy ne olur ne olmaz taşan mazot ilerde belki lazım olur ) Sonsuz sevgi ve saygılarımızla.. Tunay,Tugay

Adil bey,
Yola çıkmaya karar verdiğiniz anda eksik filan kalmamıştır (malum söz "kervan yolda düzülür")
Size kazasız, belasız, huzurlu ve mutlu geziler diliyoruz.
Sağlıcakla, selamlar.

Adil Bey,
Yolunuzda, şansınız da, bahtınız da açık olsun. Emeklerinizin tadını keyifle çıkarmanızı dilerim.
Gittiğiniz, gezdiğiniz, gördüğünüz yerlerden bizleri haberdar edersiniz umarım...
Tekrar iyi yolculuklar........

bariscim' Alıntı:
Adil Bey,
Yolunuzda, şansınız da, bahtınız da açık olsun. Emeklerinizin tadını keyifle çıkarmanızı dilerim.
Gittiğiniz, gezdiğiniz, gördüğünüz yerlerden bizleri haberdar edersiniz umarım...
Tekrar iyi yolculuklar........
Teşekkür ederim.Yanımda internetim var.Mesajlarıma devam ederim.Sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR