erol yaralı
Ana Kamp
Ocak lavabo montajı bitti...
Bu orjinal webasto markasının zamanlayıcısı mı acaba?Eğer öyleyse fiyatını yazmanız mümkün mü?
sizin ısıtıcınız webasto marka at 2000 mi?Eğer öyleyse ben de sipariş vermek isterim.yardımcı olursanız memnun olurum.Merhabalar cihaz orjinal webasto zamanlayıcısı değil. Ali expresten 9 dolara sipariş ettim. Kullanan arkadaşım var ve de çok memnun. İyi akşamlar...
merhabalar bende önceki gün gidip konya’dan aldım aracı can can otoya dün teslim ettim kayar kapıyı iptal edecekler 60 cm çarpma kapı yapacaklar 2.500 liraya anlaştık, çekme karavanın satılmasını beklerken bir sürü araç kaçırdım zaten. yeni yılda zam falan gelir diye almaya karar verdim
ruhsatın resmini atsam evraksal olarak nezaman karavana çevirebilirim bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de kayar kapıyı iptal edip çarpma kapı yaptırmıştım.Projemi çizen mühendis tse onayından sonra kapıyı değiştirmemi söylemişti.Sorun çıkabilirmiş.merhabalar bende önceki gün gidip konya’dan aldım aracı can can otoya dün teslim ettim kayar kapıyı iptal edecekler 60 cm çarpma kapı yapacaklar 2.500 liraya anlaştık, çekme karavanın satılmasını beklerken bir sürü araç kaçırdım zaten.yeni yılda zam falan gelir diye almaya karar verdim
ilk tescil tarihi 12-07-2014 yazan tarih evraksal olarak nezaman karavana çevirebilirim bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
arac 5 yaşına girdiğindemi yoksa 5 yaşını doldurduğundamı karavana cevirebiliyorduk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi