Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erol yaralı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,598

Etiketler
çok

Merhabalar Ertuğrul bey,
Ustam Ankara sitelerde saolsun ilk kez karavanda çalışmasına rağmen iyi iş çıkardı...

tekrar kolay gelsin. bu büyüklük ve şekildeki bir tankta çalkalanma problemi olmaz mı ? aracı savurma açısından , ses açısından ?

Merhabalar,
200 litrelik aynı su deposundan kullanan arkadaşlar hiçbir sıkıntı olmadığını söylediler...

Merhaba Erol Bey,
Yaptığınız işleri hayranlıkla izliyorum. Açıklamalarınızı satır satır okuyorum. Bendeniz de Ankara'da ikamet ediyorum. Eski bir yelkenciyim. Denizde yaşam zor gelmeye başladı, tekneyi sattık, bir yazlık alıp sakince oturalım dedik ama serde gezi aşkı vardı. Oturmak bize göre değildi. Tesadüfen GEZENBİLİR sitesini buldum. Karavancıları tanıdım. Kendi Karavanını yapanları okudum ve sonunda sizin çalışmalarınıza denk geldim. Gördüm ki; karavan, teknenin karada gideni. Hemen aşık oldum bu yaşama. Sizin başarılı çalışmalarınızı da okuyunca, harekete geçmeye karar verdim. Ancak sizin yardımınıza ihtiyacım var. Çalışmalarınızı görmek, merak ettiğim konularda bilgi almak ve sizinle tanışmak çok isterim.
Size özelden telefon numaramı ve e-mail adresimi de gönderiyorum. Sizce de uygunsa, cevap verirseniz çok sevinirim.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Merhaba arkadaşlar. Yurtdışında olduğum için trafik şubeyi arayamıyorum. Ve internet üzerinden bir bilgiye ulaşamadım. Resimde göründüğü gibi RV yaptırmak istiyorum. Yasalar buna izin veriyor mu? Teşekkür ederim.

Merhabalar Panelvandan alkovene cevirilemiyor diye biliyorum kasasız alıp yapan firmalar biliyorum arama motoru üzerinden alkovenli motokaravan yazarsanız firmalardan destek alabilirsiniz bu plaform da genelde panelvan içerisine yapılan kampervanlar mevcut

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON KONULAR - FORUM