Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ykamas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,634
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas)

:smiley: Bir ada sakinide burda arkadaşlar '' Kadınlar denizi - Yeni Güzel Çamli sitesi ''

Etiketler

:smiley: evet öyle oldu ...yaza görüşürüz işallah

Yusuf bey hayırlı olsun gülegüle oturun.Darısı olmayıp arzu edenlerin başına olsun.Saygılar.

.) evt sn.kamas adalılar çoğalıyor

mrb arkadaşlar burda yukardan aşağı sadece üç fotoğraf açılıyo başka girdiğim benim karavanım sayfalarındada öyle bende sizlededemi öyle yoksa neden oluyo bu yazarsanız sevinirim...???

Arkadaşlar,
İnşaat nedeniyle sizlerden ayrı kaldım. Elektrikçimle başım dertte.Sistem kuruldu ama ana girişte iki fazı aynı yere bağlayacak kadar cahil çıktı.
Mehmet(orbay) Bey, nerdesin. Telefonun da yok ulaşamadım.
Selamlar.

Merhaba yusuf bey.
Once buyuk kolay gelsın. Insaat dıenılınce tuylerım dıken dıken oluyr da. Elektrık olayına gelınce : ıkı fazı aynı yere baglamak mı ? . Hayret dıyorum . Bu sekıl bır hatayı yapabılmek bayagı huner gerektırır. Ve yahut "kotu nıyet demek ıstemıyorum. Tesısatınız trıfaze olmalı. Bıldıgınız gıbı karavan ıle ugrastıgımdan gec saatlerde acıyorum Telefonum 0532 303 52 04 . Elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısacagım. Gec saatler olmasaydı hemen arayabılırdım.
Kolay gelsın selam ıletıyorum.

yusuf kardeşim,
bende sizleri özledim ama yoğunluk(inşaattan)zaman yetmiyor,hele gönül yorgunluğu.....
elektrikçiye bırakmayacağım kendim bir bilenden yardım alıp halledeceğim.sistem yanar elektrikçiye bırakırsam.
sana kolay gelsin,ara sıra pencerden bakıp izliyorum seni, sende çok yoğunsun.
her arkadaşa selam olsun.

merhaba mehmet bey,
iyi dileklerin için teşekkür ederim.Evet sistem trifaze. TEK ten gelen elemanın elektrikçiye söylediği şu; iki faz aynı yere bağlanmaz.bunu çırakların mı bağladı.sistemi patlatacaksın.böyle elektrik bağlanır mı? hocam elektriksiz kalmasın diye ben bağlantıları yeniden değiştiriyorum.
ben dehşete kapıldım.elektrikçi; hayır çırağım yok ben bağladım diyor birde utanmadan.
gelen görevli bana: hocam bir felaket yaşamak istemiyorsan bu sistemi kullanma.iyi bilen biri bağlantıları kontrol etsin mutlaka.
sonra içerden bir priz bağlantısı yaptı tek prizden tek lambayı kullanıyorum.pes yani.bir de parasını peşin vermiştim.komşunun çocuğu diye.
bununla ilgili yasal olarak ne yapabileceğimi de bilemiyorum.canım sıkıldı. bıraktım inşaatı kaçtım kapadokyaya.
selam ve sevgiler herkese..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR