Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vehbi42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,725
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

Vehbi bey ruhsat işini çözebildinizmi, sıkıntı nerede

Etiketler

Levent bey bu saat itibariyle çok şükür projemiz onaylandı tüvden geçtik tek eksiğimiz ruhsatta karavan yazması kaldı.

Levent bey yaklaşık 40 gündür uğraştık abas olmamasından dolayı son seçenek sağ olsunlar Kerem bey halletti
inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz

Hayırlı olsun, bir karavan daha yollarda olacak. :smiley:

hayırlı olsun, problemin çözülmesi güzel :smiley:
kolay gelsin

vehbi42' Alıntı:
Levent bey bu saat itibariyle çok şükür projemiz onaylandı tüvden geçtik tek eksiğimiz ruhsatta karavan yazması kaldı.

Gözünüz aydın!...

Cavid Sezen

Problemin çözüldüğüne sevindim.

Vehbi hocam, ''eski şekliyle neden olmadı ve şimdi nasıl oldu?'' konusunda bizleri aydınlatabilirsen faydalı olacaktır. Eski şekliyle ruhsatı 1+1 den farklı bir şekilde çıkartmaya mı çalıştınız?

hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nsip etsin nice gezilere

öncelikle mesaj yazan dostlara teşekkür edrim
İlk başvurumuzla bü gün arasında değişen hiç bir şey yok
sadece ilk başvurduğum firma biz hallderiz dedi hatta 4 -5 yolcu kapatiseli yaparız vb. (kolpa yaptı ).Gerek yok sadece 1+1 yapın yeter dedik.15 gün ses çıkmadı 500 tl anlaşmıştık burda olmuyor başka ilde yaptıralım 750 tl ye hallederiz dediler ; yine sıkı bir pazarlık 500 tl olur yeterki yapın okey dedik .Peki tüvde problem çıktı sıkıntı oldu bizim para ne olacak sorusuna yinehallederiz deyince size hayatta başırılar deyip severek aramızdaki anlaşmayı tek taraflı bozduk olan bizim 3 haftamıza oldu.
Zaten Kerim abiden haberimiz vardı ancak istanbul da oldukları için kendi ilimizi tercih ettik daha pratik olur düşüncesiyle ancak tekrar istanbul firmasını tercih etmek zorunda kaldık ,şükür sonu güzel oldu.Kerim abiye burdan teşekkür ederim.Bir çok defa telefonla konuştum kesinlikle bir kere bile hallederiz demedi.
40 gündür uğraşıyorum Mecnun Leylanın nesi oluyor diye sormak istiyorum
Abs olursa vede 1+ 1 veya 1+2 ye razıysanız problem çıkarmıyorlar bunun dışında yetkilier problem çıkartıyor gibi geldi şöyleki benim araç 14+1 yolcu taşıya biliyor
ancak karavanda sıkıntı var yani 15 kişiyle her yere gidebilirsin karavanda olmuyor halada anlamış değil şükür geride kaldı

Vehbi bey sorunun çözülmesine sevindim hayırlı olsun.
Karavanı yaparken uğraştığınız emekler boşa gitmedi.
Gezileri yaparken bu yorgunluğu atarsınz.

vehbi42' Alıntı:
Abs olursa vede 1+ 1 veya 1+2 ye razıysanız problem çıkarmıyorlar bunun dışında yetkilier problem çıkartıyor gibi geldi

Vehbi Bey, daha iyi anlaşılması adına soruyorum:
"Abs olursa ya da 1+ 1 veya 1+2 ye razıysanız problem çıkarmıyorlar bunun dışında yetkilier problem çıkartıyor gibi geldi" Yukarıdaki cümleyi, bu şekilde mi demek istemiştiniz?

Cavid Sezen

Abi benim anladığım kadarıyla abs var vede 1+1 veya 1+2 razıysanız problem yok benim araçta abs yoktu 1+1 için 40 gün uğraştık

................kimsenin kafası karışmasın.......................

panelvanlarda teknik belgesindeki yolcu sayısı adeti kadar projeniz onaylanır(benim araçta 2+1)
minübüslerde tadilat projesi ile yolcu sayısı düşürülerek 2+1 yapılarak projeniz onaylanır

yolcu adetine göre yatak göstermeniz gerekiyor, işin püf noktası burada, orjinal koltukları bozmadan 12m3 araçta max kaç kişi yatırabilirsiniz, o yüzden en uygun sayı 2+1

Vehbi42 arkadaşımızın başına gelen işini iyi bilmeyen insanlara denk gelmesi, yönetmeliği ve karavancılığı bilmediği için çıkan ufak bir problem karşısında cevap verememesinden kaynaklı sorun

maşallah abim bende bursadayım 10 000 tl ile yapmak istiyorum sen kendinmi yapacaksın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR