Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vehbi42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,723

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

Vehbi bey karavanınız hayırlı, uğurlu olsun. İki sorum olacak. Araç dahil maliyeti ne oldu ve tatil için nereyi düşünüyorsunuz?

Vehbi'ciğim, gerçeğe dönüştürdüğün hayalin ile kazasız belasız, içinize sinecek geziler dilerim. Hani çok bilinen bir söz vardır,''kervan yolda düzülür'' derler. Sende çıktığın gezilerde doğacak ihtiyaçlara göre kalanları tamamlarsın. Karavan da aynen yeni bir ev gibidir,ihtiyaçları hiç bitmez. Onun için şu lazım, bu lazım diye fazla kafana takma. Hele yollara bir düş gerisi gelir. Seni tekrar kutluyor mutlu ve neşeli geziler diliyorum. Umarım bir gün yollarımız bir yerlerde kesişir. Sevgi ve saygılarımla..

Vehbi bey karavanınız hayırlı olsun güle güle kullanın sağlıcakla kalın.

Hayırlı olsun. Umarım, bol bol gezer, karavanınızın keyfini çatarsınız.

Vehbi bey baştan sona kadar ne düşünmüşseniz aynı düşünceler bendede mevcut ama işin kanuni kısmını bilmediğim için daha adım atamadım.aynı araclardan bende buldum ve karavan yapmak için çok ideal araçlar.şimdi tatildesiniz haeralde .eğer döndüyseniz ruhsat muayne ve projeler hakkında bilgi verirseniz sevinirim rizeden selamlar

Sn. Vebı bey
Karavanınızı bıtırmıssınız . Hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın.
Mehmet.

VEHBİ hocam harika bi çalışma yüreğinize sağlık sıra bana geliyor

Tatil dönüşü iş yoğunluğum ve erişim problemlerim nedeniyle, bu süre içerisinde Vehbi ile bir kaç kez yüz yüze görüşmemize rağmen son fotoğrafları görememiştim.

İşte budur... Armudun sapı, üzümün çöpü derken hiç bir şey yapamayanlara duyurulur...

Mahmut bey çılgın karavancılar isimli kitabında şöyle bir şeyler yazıyordu:

''O gün yeni aldığımız eski karavanımızın ilk gezimizde bu kadar çok masraf çıkaracağını, karavanımızın üzerine bir o kadar daha masraf yapacağımızı biliyor olsaydık, şu anda bu satırları yazıyor olmazdım...''

Bir şeyler yaşamak için bir yerlerden başlamak gerekiyor. Bunun için de bazen ''bodoslama dalmak...''

Eksikmiş, gedikmiş, yeniymiş, eskiymiş hepsi hikaye... Önemli olan tek şey hayatınıza yeni bir renk katıyor olmanızdır. Geriye kalanlar da aracınızın musluğu, lavabosu, buzdolabı değil, gittiğiniz yerde yaşadıklarınızdır... Sorunlar her yerde var. Hiç dışarı çıkmadan evinizde otursanız bile sorunsuz ve rahat yaşayabileceğinizin garantisini kimse veremez. Göz göre göre büyük maceralara atılın, karavan yerine dert satın alın demiyorum ama... Çok ama çok istiyorsanız ''bile bile lades demek'' bile bir başlangıç olabilir.

O şimdi her buluşmamızda aracının eksiklerinden, sıkntılarından bahsediyor. Bizim başlangıcımız olan minicik aracımızda yaşadıklarımızı da biliyor ama yine de tatmin olmadı. :smiley: Başlangıç için hele de bütçe göz önüne alındığında yapılabilecek olanın en mükemmeli olduğunun henüz farkında değil... Geçen yıl bana ''ver mikrokamperi, al sen bunun içinde yat'' deseler sevincimden dokuz takla atardım.

Güle güle kullan Vehbi arkadaşım...

orsaalabanda' Alıntı:
Tatil dönüşü iş yoğunluğum ve erişim problemlerim nedeniyle, bu süre içerisinde Vehbi ile bir kaç kez yüz yüze görüşmemize rağmen son fotoğrafları görememiştim.

İşte budur... Armudun sapı, üzümün çöpü derken hiç bir şey yapamayanlara duyurulur...

Mahmut bey çılgın karavancılar isimli kitabında şöyle bir şeyler yazıyordu:

''O gün yeni aldığımız eski karavanımızın ilk gezimizde bu kadar çok masraf çıkaracağını, karavanımızın üzerine bir o kadar daha masraf yapacağımızı biliyor olsaydık, şu anda bu satırları yazıyor olmazdım...''

Bir şeyler yaşamak için bir yerlerden başlamak gerekiyor. Bunun için de bazen ''bodoslama dalmak...''

Eksikmiş, gedikmiş, yeniymiş, eskiymiş hepsi hikaye... Önemli olan tek şey hayatınıza yeni bir renk katıyor olmanızdır. Geriye kalanlar da aracınızın musluğu, lavabosu, buzdolabı değil, gittiğiniz yerde yaşadıklarınızdır... Sorunlar her yerde var. Hiç dışarı çıkmadan evinizde otursanız bile sorunsuz ve rahat yaşayabileceğinizin garantisini kimse veremez. Göz göre göre büyük maceralara atılın, karavan yerine dert satın alın demiyorum ama... Çok ama çok istiyorsanız ''bile bile lades demek'' bile bir başlangıç olabilir.

O şimdi her buluşmamızda aracının eksiklerinden, sıkntılarından bahsediyor. Bizim başlangıcımız olan minicik aracımızda yaşadıklarımızı da biliyor ama yine de tatmin olmadı. :smiley: Başlangıç için hele de bütçe göz önüne alındığında yapılabilecek olanın en mükemmeli olduğunun henüz farkında değil... Geçen yıl bana ''ver mikrokamperi, al sen bunun içinde yat'' deseler sevincimden dokuz takla atardım.

Güle güle kullan Vehbi arkadaşım...

Üç gün geçti; bir tepki gelmedi bu yazıya. Cem, bu içten ve güzel anlatım için sağol; işin özünü anlatmışsın...

Cavid Sezen

puroje ciziliyordu ordu ordanda muayeneye girecekti bi arayayım yarın

Sayın Atranslator,Haşmet bey,Centilmen bey,Yuğun , Gokeri06,Ankirali,Abdi abi ,Kurtadam,Mehmet abi temennileriniz için teşekkür eder geç cevap yazdığım için özür dilerim .Tatilden dönünce hem işlerin yoğunluğu hemde karavan ruhsatında problem çıkınca cevap yazmada geçiktik.
Sayın Ankirali içinin masrafları 3000 civarı tuttu;buna wc ,buzdolabı,basit bir invektör ,ocak vb dahil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR