Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rifat abi bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4,5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim.saygılarımla
TUGAY58' Alıntı:
Rifat abi bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4,5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim.saygılarımla
Tugay kardeşim, iveko hakkında hiç bilgim yok.Davlumbaz küçültülmüş ise ,karlı yolculukta davlumbaz içi çabuk dolacak tekere zarar verecektir.selamlar.
rtulun' Alıntı:
Tugay kardeşim, iveko hakkında hiç bilgim yok.Davlumbaz küçültülmüş ise ,karlı yolculukta davlumbaz içi çabuk dolacak tekere zarar verecektir.selamlar.
Benim davlumbazı enine boyuna inceledim.Dediğin tam doğru.Hele donlu havalarda yola çıkmışsan.Şehir içi ve yazın önemli olmayabilir.Ben dokunmama kararı aldım.Duşun ölçülerini 80x80 e indirdim.
Askı aparatının bağlanacağı yer bana pek güven vermediği için ikinci projeyi şimdilik uyguladım.
TV tavana asılarak seyredilecek.
çalışmalar devam ediyor.