Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Hayırlı, uğurlu olsun. Enerji sorununun nihayet çözülecek olmasına çok sevindim. Yalnız akü üzerindeki kablolar gözüme inceymiş gibi geldi. Aman diyeyim!
Hayırlı, uğurlu olsun. Enerji sorununun nihayet çözülecek olmasına çok sevindim. Yalnız akü üzerindeki kablolar gözüme inceymiş gibi geldi. Aman diyeyim!
Rıfat, bu araçlarda çatıda orjinal klima çıkış delikleri oluyor, lastik tapa ile kapatılmış, aslında o deliklerden birinin altını ulaşılabilir bırakmak lazım, ne olur ne olmaz..
Ayrıca elektrik dolabının içindeki o yeşil hortum ne işe yarıyor???????..
Aka' Alıntı:
Rıfat, bu araçlarda çatıda orjinal klima çıkış delikleri oluyor, lastik tapa ile kapatılmış, aslında o deliklerden birinin altını ulaşılabilir bırakmak lazım, ne olur ne olmaz..
Ayrıca elektrik dolabının içindeki o yeşil hortum ne işe yarıyor???????..
rıfat bey selamlar,araya pat diye girdim bağışlayın.Benim merak ettiğim konu karavanı kendimiz yapıyoruz ama ruhsat a işlenirken proje li olması gerekiyormuş yani bir mühendisin imzasımı gerekiyor.Yanıtlarsanız sevinirim.
takein' Alıntı:
rıfat bey selamlar,araya pat diye girdim bağışlayın.Benim merak ettiğim konu karavanı kendimiz yapıyoruz ama ruhsat a işlenirken proje li olması gerekiyormuş yani bir mühendisin imzasımı gerekiyor.Yanıtlarsanız sevinirim.
Tekin bey,karavan dünyası bölümünü ayrıntılı okursanız sorularınızın birçoğuna cevap bulacaksınız.
sorunuza gelince;karavanı siz yapıyorsunuz, mühendislik bürosuna gidiyorsunuz proje vs. işleri hallediyorlar.
Ooo Rıfat hayırlı olsun, bu aletleri birkaç topikte gördüm ama ne nevisini ne fiyatını nede markasını öğrenebildim, nasıl memnunmusun.??
4A dolap için normal bir akım..