Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rifat bey,
Ruhsatı görünce konunun başlama tarihine baktım 9 Kasım 2010 acele yok mesajı vermişsiniz, bu hız yavaşsa
süratinizi düşünemiyorum bile maaşallah sizi ve yapım ekibini tebrik ederim.
İlk karavan olmasına rağmet herşey çok başarılı birde arada Hikmetin karavanına desteğide eklersek tekrar tebrikler
keyifle, mutlulukla bol geziler dilerim.
Levent teşekkürler.
Paranın önemi yok,önemli olan miktarı
güngör' Alıntı:
Rifat bey,
Ruhsatı görünce konunun başlama tarihine baktım 9 Kasım 2010 acele yok mesajı vermişsiniz, bu hız yavaşsa
süratinizi düşünemiyorum bile maaşallah sizi ve yapım ekibini tebrik ederim.
İlk karavan olmasına rağmet herşey çok başarılı birde arada Hikmetin karavanına desteğide eklersek tekrar tebrikler
keyifle, mutlulukla bol geziler dilerim.
Özgür,aslında çok daha önce biterdi bir,birbuçuk ay işi savsakladım.<önce muayenesini bitireyim sonra aracı kesip biçerim diyordum .>ayrıca emeklilik el freni gibi.
---Zaman sıkıntım olmaması.
---Çırağımın sağlam olması.
---İşi planlayıp önce kafamda bitirip sonra uygulamaya geçmem sayesinde başarı geldi
(çocukluğumdan emekli oluncaya kadar sanayinin birçok dalında piştiğimden olsa gerek karavanımın yapım aşaması tüm imkansızlıklara rağmen beni zorlamadı)
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Hayırlı olsun. Duygusal (!) sorunlar olmadan, sağlıkla En Çok Gezen Karavan unvanı adaylarından biri olmanızı dilerim. Malum tüm karavan dostlarının bu unvana ortak olması en büyük dileğimiz.