Cavit bey,teşekkürler.gezmen' Alıntı:Kutlarım; güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle!...
Cavid Sezen
oakkar' Alıntı:Rıfat bey karavanınız artık resmi olmuş hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.
[/quote
Osman bey teşekkürler.Özgür teşekkürler.zentoz' Alıntı:Tebrikler güzel gezmeler dilerimHaşmet teşekkürler.drares' Alıntı:Rıfat abi "motokaravan"ın hayırlı olsun, mutlu günlerde güzel gezilerde kullanman dileği ile
Ayrıca ahşağ jaluzilerine de bayıldım, güle güle kullanLevent teşekkürler.buralpdi' Alıntı:mutlu son , en çabuk biten karavan ünvanını aldı galiba
artık tek sorun gezmek için mazot parası bulmak ;D
Rıfat ağbi hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullanmanı dilerim, selamlar
Paranın önemi yok,önemli olan miktarıLevent bey,teşekkürler.güngör' Alıntı:Rifat bey,
Ruhsatı görünce konunun başlama tarihine baktım 9 Kasım 2010 acele yok mesajı vermişsiniz, bu hız yavaşsa
süratinizi düşünemiyorum bile maaşallah sizi ve yapım ekibini tebrik ederim.
İlk karavan olmasına rağmet herşey çok başarılı birde arada Hikmetin karavanına desteğide eklersek tekrar tebrikler
keyifle, mutlulukla bol geziler dilerim.
Dostlara en ufak bir yardımım dokunursa mutlu olurum.
Özgür,aslında çok daha önce biterdi bir,birbuçuk ay işi savsakladım.<önce muayenesini bitireyim sonra aracı kesip biçerim diyordum .>ayrıca emeklilik el freni gibi.zentoz' Alıntı:Hakikaten hız süper. neredeyse profesyonel üreticileri geçiyormuşsunuz
Sendemi Levent. ;Dburalpdi' Alıntı:bilgisayar hariç elinden her iş gelir Rıfat ağbimin ;D
Teşekkürler Yusuf.Darısı başına.yaybek' Alıntı:Rıfat abi ruhsatınız hayırlı uğurlu olsun.