Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,009
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

TA2RX' Alıntı:
Altına derken içine mi, altına mı? Altına ise nasıl?

Bekir bey bunun gibi yerleşimi rahatsız etmeyen bölgeleri değerlendirebilirsiniz

S6303466.JPG

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
Bekir bey bunun gibi yerleşimi rahatsız etmeyen bölgeleri değerlendirebilirsiniz

Anladım. Bu türden uygun bir yer var ise, oraya açık raf yapmak yerine dolabı daha yüksek yapıp içine raf yapmak daha mantıklı olmaz mı? Böylece açık raftaki malzemenin dökülme riski de engellenmiş olur.

TA2RX' Alıntı:
Anladım. Bu türden uygun bir yer var ise, oraya açık raf yapmak yerine dolabı daha yüksek yapıp içine raf yapmak daha mantıklı olmaz mı? Böylece açık raftaki malzemenin dökülme riski de engellenmiş olur.

düz görünümden çıkıp, araç içine şıklık katar, heryer kutu gibi olmaz,
gerçi bu tercih meselesi ben sadece önerebilirim uygulamak size kalmış :smiley:
rafın önündeki korkulukları aşmayacak kumanda aleti, kişisel ıvır-zıvırları daha kolay buluyorsunuz, kapalı dolapların içindeki ufak şeyleri bulmak zahmetli oluyor, ben kullanıyorum ve gözüme kestirdiğim bölgeler var zamanla oralarada böyle minik raflar yapacağım

buralpdi' Alıntı:
Nihat hocam üst dolapların altına küçük raflar monte et, çok işe yarıyor,
gözlemelere laf yok afiyet olsun ;D, kolay gelsin
Levent ustam iyiki hatırlattın dolapların altına boydan boya yapacağım.
Teşekkür ederim.
Bu parçayı tam üç kere yaptım.

S6303455.JPG

buralpdi' Alıntı:
düz görünümden çıkıp, araç içine şıklık katar, heryer kutu gibi olmaz,
gerçi bu tercih meselesi ben sadece önerebilirim uygulamak size kalmış :smiley:
rafın önündeki korkulukları aşmayacak kumanda aleti, kişisel ıvır-zıvırları daha kolay buluyorsunuz, kapalı dolapların içindeki ufak şeyleri bulmak zahmetli oluyor, ben kullanıyorum ve gözüme kestirdiğim bölgeler var zamanla oralarada böyle minik raflar yapacağım

Hmmm. Güzel fikirler. Not ettim. :D :D :D

Nihat, abi, buzdolabında TV'deki araba reklamlarındaki arabalar gibi parlıyor....Kolay gelsin...

Merhaba Nihat bey,

Çalışmalarınızı okumaya başladım. Benim için çok faydalı oldu.
Kalan işlerinizde size kolaylıklar diliyor, ayrıntılı fotoğraflarınızı bekliyorum.

berkcantp' Alıntı:
Maşallah, Waeco parlıyor. Güle güle kullanın.
İlhan bey çok teşekkür ederim.
atiladi' Alıntı:
Nihat, abi, buzdolabında TV'deki araba reklamlarındaki arabalar gibi parlıyor....Kolay gelsin...
Atilla güzel düşüncelerin ve yorumların için teşekkür ederim.
kenan4012' Alıntı:
Merhaba Nihat bey,

Çalışmalarınızı okumaya başladım. Benim için çok faydalı oldu.
Kalan işlerinizde size kolaylıklar diliyor, ayrıntılı fotoğraflarınızı bekliyorum.
Kenan bey teşekkür ederim.Gezenbilir dayanışmasından çok faydalandık,tabii bizde resimliyeceğiz 'ki faydalanılsın.
Aynı zamanda yanlış, doğru yorumlansın'ki bize ışık tutsun.Kolay gelsin.

Nihat bey imrenerek bir solukta baştan sonra emeklerinizi okudum.Çalışmalarınızın devamını büyük bir zevk ve heycanla takip ediyorum.
Umarım bittiği günde gelip gezileriniz hakkında konuşuruz.Kolay gelsin .

zentoz' Alıntı:
takip etmekle beraber başardıklarınız için tebrik ederim.
halilo11' Alıntı:
tango' Alıntı:
Nihat bey imrenerek bir solukta baştan sonra emeklerinizi okudum.Çalışmalarınızın devamını büyük bir zevk ve heycanla takip ediyorum.
Umarım bittiği günde gelip gezileriniz hakkında konuşuruz.Kolay gelsin .
Değerli arkadaşlarım görüşleriniz ,destekleriniz yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Sağlıklı mutlu yıllar dilerim.

zaloğlu' Alıntı:
Dukatomun sürücü ve aldığım tekli yolcu koltuğunu dönerli yaptım.
El freni kolu 2007 ve sonrası modellerde sürücü koltuğunun alt tablasına sabit olduğundan:
Kayar kısmından koltuğu ayırdım.Üzerine 4mm. saç kestirdim 2tane .
Alt tablaya monte ettiğimin üzerine parmak kalınlığında yuvarlak iç içe 2tane cember kaynattım(içinde bilya sığacak kadar.)
Diğer parcayı oturak kısmının kayar mekanizmasının altına monte ettim.
Ortadan delikle tablayla koltuğu birleştirdim.Ayrıcana önden delikle sabitleme yaptım.İki cemberin arasına çokça bilya koydum.
Yolcu koltuğunuda aynı şekilde yaptım.
Tabii teknolojiyi daha iyi kullanamadığım için yazıya döktüm.Yoksa iki resim yeterdi.İnşallah onuda yapacağım.
Değerli,becerikli,paylaşımcı,sevecen karavan severlerle paylaşmak istedim.Gezenbilirin üyelerine sağlıklar dilerim.

Sayın Zaloğlu, Yeni yılınızı kutlar sağlıklar dilerim.
Döner koltuk için nasıl bir aparat kullandınız.Resim ve bilgi verebilirmisiniz.
Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR