atiladi' Alıntı:Kolay gelsin..Banyo ölçüsü ve lavabonun ölçüleri nedir, lavabo büyüklüğünden memnunmusunuz...
centilmen' Alıntı:İsmail bey ellerinize sağlık herşey güzel oluyor . İlgi ile takip ediyorum.
egerce' Alıntı:çok güzel kolay gelsin
buralpdi' Alıntı:ellerinize sağlık çok güzel oldu, güle güle kullanın
mr.tıly' Alıntı:İsmail bey,
gerçektende mutlu son olmuş. Aracınızın en ince ayrıntısını planladığınız ve inşa ettiğiniz çok belli. Özellikle renk seçimleriniz konusunda sizi tebrik etmek isterim. Aracınız çok kullanışlı ve çoook şık gözüküyor. Maşallah demek lazım.
Emeğinize sağlık..
enverdede' Alıntı:İsmail bey ,güzellikler peşpeşe geliyor.Size banyo kaplamasını soracağım çizgili olan nedir nerden alınır? güzel gezilerde tadını çıkarabilmeniz dileğimle...
multijetkaravan' Alıntı:İsmail bey,baştan belirttiğim gibi sizin işinizi takip ettim.Ben bu tür işlerin tasarımcısı ve ustasıyım.Her şey çok güzel oldu,sizi tebrik ederim.Her yerde evim,hayırlı uğurlu olsun.Bende de ayni araçtan Ducato 2009 model var,yalnız yaşı dolmadığı için karavana çeviremiyorum,daha iki yıl beklemem gerekiyor.Güneş enerji tesisatı yapsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Bu ducato araçların tavanına hiç bir delik delmeden kaynak yapmadan,çok kolay ve güvenilir güneş enerji panelleri montajı yapılıyor.Ben ilk onu yaptım ve çok memnunum.
Saygılarımla