Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)
Tüm arkadaşlara teşekkürler....
Tanju, bunu zaten sizin gibi ailelere örnek olarak yapıyorum, 2-3 çocuklu ailelerde hep aynı sorun var, çocukların uykusu geldimi, masa grubu yatağa dönüşüyor, ayakda kalanlar ya dışarı çıkmak zorunda kalıyor yada hep birlikde yatma vakti gelmiş oluyordu, bu duruma çözüm olacağını sanıyorum...
Bu gün öğleden sonra aracın dışına lokal olarak yapıştırılmış şirket logolarını sökmeye başladım, yıllardır yapışık kaldığı için plastik niteliğini kaybetmiş, ancak fön makinası ile ısıtılarak sökülebiliyor...
Aracın bir kaç resmini daha yüklüyorum, araç bir ambalaj firmasının aracı idi, strafor tabak, kağıt bardak, plastik çatal kaşık topdan sevkiyatında kullanılmış, bendeki şansa bakın, bir önceki karavanda THY ihalesinde tuvalet kağıdı sevkiyatı için kullanılıyordu....
Bu gün ayrıca mini jeneratör aldım, aslında ihtiyaçdan deyil ama fiyatı çok güzel her eve lazım, gün gelir iş görür...Jeneratör 2 zamanlı motorlu benzinli 650 watt, daha önceden kullanmıştım, buzdolabı dahil karavana rahatlıkla yetiyor...Bim mağzalarında 139 TL, bilginize....
Bu arada aracın motorundanda bahsedeyim, motor 2999 cc 160 hp, inanın biz bu güne kadar eziyet çekiyormuşuz bunu anladım, aracın ivmelenmsi bir uçağın kalkışında sırtınızın koltuğun arkasına yapışması gibi bir şey, tam binek otomobillerle kapışmalık bir araç..Araç şu anda boş olduğu için 1 inci vitesi kullanmaya hiç gerek yok direkt 2 inci vites ile kalkılıyor, yokuş falan dinlemiyor, power 160 hp motorlu ducatoyu kullandıkdan sonra diğer motorlu karavanları nasıl kullanacağım bilemiyorum, hiç kimseye denemeyi tavsiye etmiyorum, diğer araçları kullanmak artık yavan geliyor...