Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 313
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 168,741

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Adaş;
Hayırlı olsun,kolaylıklar diliyorum. Her zaman olduğu gibi merakla izleyeceğim sevgi ve selamlarımla..

Hayırlı olsun Kolay gelsin

Hepinize teşekkür ederim...
Yaz tatiline bu sene çıkmayacaklara yaz sezonu dizisi, hazır..

Bu gün, Tahtakuşun güneş paneli bağlantısı için tavan pimlerine geçen özel aparatlarını tornacıya siparişi verdim, aparatlar freze de yapılacak, ardından 5x100 watt 500 watt güneş paneli 3+2 gruplar halinde bağlanacak, 2 adet 30 amp solar regülatör kullanılacak, paneller karavanın sol yanına sıfırlanacak, sağ tarafında boydan boya bir yürüme bandı yapılarak panellerin temizlik ve yıkanabilmeleri sağlanacak, yürüme bandı için offroad araçların kum-çamur paleti kullanılacak...

Tahtakuş Tavan.jpg

Ben dar alanda çalışmaya alıştım, kaldıki 17m3 ün içi 2X4 mt, 8 m2 rahat rahat çalışabiliyorum, tek sorun her akşam kesme işlerinden çıkan talaşın süpürülmesi zorunluluğu..

Atilla Bey,şimdiye dek ürettiklerinizden, bizimle paylaştıklarınızdan çok şey öğrendik.

Bundan da bilgi dağarcığımıza mutlaka birşeyler ilave edeceğiz.Kolaylıklar diliyorum.

Fethiye'den selamlar, sevgiler.

atiladi' Alıntı:
Hepinize teşekkür ederim...
Yaz tatiline bu sene çıkmayacaklara yaz sezonu dizisi, hazır..

Bu gün, Tahtakuşun güneş paneli bağlantısı için tavan pimlerine geçen özel aparatlarını tornacıya siparişi verdim, aparatlar freze de yapılacak, ardından 5x100 watt 500 watt güneş paneli 3+2 gruplar halinde bağlanacak, 2 adet 30 amp solar regülatör kullanılacak, paneller karavanın sol yanına sıfırlanacak, sağ tarafında boydan boya bir yürüme bandı yapılarak panellerin temizlik ve yıkanabilmeleri sağlanacak, yürüme bandı için offroad araçların kum-çamur paleti kullanılacak...

Hayırlı olsun. Kum paletlerini kolay sökülebilir monte ederseniz belki bir gün çamura, kuma vs. saplanırsanız yardımcı olabilirler.

Sayın Atilla bey,
sessiz bir şekilde YAK'ın yapılışını hayran hayran izliyordum ki, o da ne birde devreye TAHTAKUŞ girdi. mükemmel becerininiz ve yaratıcılığınızla her daim bulduğunuz pratik çözümlere hayranım. her yapılan işin bir öncekinden güzel ve gelişkin olduğunu görüyor, yeni yapılanında güzel bir camper olacağına inanıyorum. yeni camper'da da başarılar dilerim.
el becerinize hayranım.
iyi çalışmalar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR