Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 471
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,004
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

atiladi' Alıntı:
Teşekkür ederim ramazan, kısmet olursa yarın iç mobilyaların bilgisayar kesimleri yapılacak, pazar gününden itibaren, montaj başlayak..

fabrikadaki iş bittimi Atilla ağbi

Etiketler

Yok levent, iş 3 ay kadar sürecek..
Artık karavanı sizin yaptığınız gibi ancak araya sıkıştırabileceğim, neyseki kupa işleri bitti, iç malzemeleri kestirdimmi, fırsat buldukca montaja devam edebileceğim, hatta öğleyin işyerinde bile iki parça montajlasam kar dır....

atiladi' Alıntı:
Yok levent, iş 3 ay kadar sürecek..
Artık karavanı sizin yaptığınız gibi ancak araya sıkıştırabileceğim, neyseki kupa işleri bitti, iç malzemeleri kestirdimmi, fırsat buldukca montaja devam edebileceğim, hatta öğleyin işyerinde bile iki parça montajlasam kar dır....

Allah kolaylık versin ağbi, yavaş yavaş hallolur, selamlar

Hafta arası, iç mobilyaları bilgisayarda kestirdim, logo parçası gibi parçaları, önce fabrikaya götürdüm, orada montaj yerlerine göre sınıflandırmalarını yaptım, bu gün için oturma ve masa grubu parçalarının montajını yaptım, arka banyo ve bagaj duvarlarından bagaj duvarınında montajını bitirdim....İlk fırsatta banyo sağır duvarı ve banyo kapısı montajlanacak...

Atilla abi kolay gelsin;

Isler agir ama emin adimlarla gidiyor. Masallah kabasi bitti neredeyse.

Sana daha once sormustum ama sanirim diger sorular arasinda gozunden kacti bu yuzden burada sorumu tekrarlamak istiyorum. Bu duvarda kullandigin ve koltuklarda kullandigin kontralar beyaz ve gri renkteler mi? Yani dislarinda kaplama falan mi var? Yoksa ben mi yanlis goruyorum.

Sağol Melih, teşekkür ederim...melih ahşap renkli veya ahşap kaplamalı yapınca, karavanın içi mecburen bej ve kahve rengi tonlarda olması gerekir, ama ben mavi, lacivert, turkuaz renki bir iç dizayn istediğim için beyaz ve gri renk kaplamalı malzeme kullandım...

Atilla Bey uzun süredir siteye giremediğim için yeni proenize anca yetiştim :smiley: kolay gelsin seçtiğiniz plan bu araç için ve sisizn istekleriniz açısından cuk oturmuş. her projenizde daha fazla tecrübe ile sorunları artık hiç yaşamadığını gördüm umarım kısa sürede bitirirsiniz.

Atilla bey kamp için ericova demişsiniz.Yuvacıkla ilgisini anlayamadım.Ben yanılıyormuyum.Ericova ve inönü yan yana değilmi.

Ahmet hocam Yuvacıktan da gidiliyor.

seyyah54' Alıntı:
Atilla bey kamp için ericova demişsiniz.Yuvacıkla ilgisini anlayamadım.Ben yanılıyormuyum.Ericova ve inönü yan yana değilmi.

Ahmet hocam, İstanbul istikametinden gideceklere Yuvacık yolundan İnönü ve 3 km kadar yukarısı Ercovadır. Siz Mekece yada
pamukova dan sanırım çıkıyorsunuz.

"Sana daha once sormustum ama sanirim diger sorular arasinda gozunden kacti bu yuzden burada sorumu tekrarlamak istiyorum. Bu duvarda kullandigin ve koltuklarda kullandigin kontralar beyaz ve gri renkteler mi? Yani dislarinda kaplama falan mi var? Yoksa ben mi yanlis goruyorum."

Melih Kardeşim,
Maşallah kartal gibi gözlerin var,Resminde bir objeye dalgın dalgın bakıyormuş gibisin ama İngiltere'den forumda yapılanları en ince detayına kadar görebiliyor ve tesbit yapıyorsun.
Nedenir?

Evet Levent bey.Pamukova Hüseyinli köyünden çıkıyoruz.İnşallah bir olumsuzluk olmazsa orada olmak istiyorum.En azından ev sahibi sayılırım.Bülent sanırım size Pamukova üzeri daha kolay olur.

Ben uzak bile olsa her zaman o yolu tercihederim çünkü yol çok güzel.

Bülent o yolu hiç kullanmadım ama bir defa da olsa dönüş için kullanacağım.

seyyah54' Alıntı:
Bülent o yolu hiç kullanmadım ama bir defa da olsa dönüş için kullanacağım.

Yanlış anlaşılma oldu,ben sevdiğim yol olarak Mekece yolunu kastediyorum.

Anladım.Birdahakine hayrettin yolunu denemeni isterim.Rastlarsa beraber bakacak üzeri çıkarız daha güzeldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri