Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)
Atila yine ekol oluyor desene ( Kırım tatarı ) Hadi kolay gelsin böyle giderse bu panel işi benim cobanlara yarıcak sanırım ardından internet,de isterlerse şaşırmam ve ardından dahası da gelir galiba
selamlar
Pop-up II'nin çadırının dikimi nihayet tamamlandı, çadırın pop-up II'ye montajı yapıldı, artık iş pop-up II'nin üzerine montajlanacağı araca geldi ama henüz ortada araç yok, bakalım nasıl bir aracın tavanına konacak...
Bu gün sabah, pop-up II'nin çadırının etek ucunun, aracın tavanına montajlanacak alt kasaya gergin bir şekilde bağlamasınıda bitirdim, pop-up II 8 adet "L" profil ile eski yada yeni kasa PSA'ya montajlanacak hale geldi, zaten tüm güneş paneli bağlantıları yapılmıştı, iç aydınlatma LED tesisatı döşenmişti, sadece çadır içinden bir delik açılıp panellerden gelen kabloların regülatöre bağlanması kaldı...Şimdi bir araç ve 83 kg'lık pop-up II'yi tavana kaldıracak 3 kişiye ihtiyaç var...
Atilla abi maşallah eline sağlık çok güzel oldu bu pop up
AKlıma şöyle bri soru takıldı. Pop Up içinde 1 veya 2 kişi yatabiliyor sanırsam. Bu 1-2 kişi için böyle bir uygulama yapmak
maliyet,bilgi tecrüve,zaman ve işçilik gerektiriyor.
Bunun yerine 2 kişilik çadır kullanmak daha kolay değilmi? Yanlış anlama yaptığın uygulama süper ama ben kendime karavan yaptıracak olsam bunun yerine araçta çadır bulundurmayı yeğlerim.
Senin düşüncelerin nelerdir pop up vs çadır hakkında mesela.
Tabiki sen haklısın, karavanda her zaman dağcılık yaptığım günlerden kalma "Tatanka" 3 kişilik çadırımıda taşırım...Tabiki burada fark kurulum ve toplama zamanı, pop-up'ın kullanılır duruma gelmesi 3 saniye, toplanması ise 5 saniye, nasıl ama değmezmi...
atiladi' Alıntı:
Tabiki sen haklısın, karavanda her zaman dağcılık yaptığım günlerden kalma "Tatanka" 3 kişilik çadırımıda taşırım...Tabiki burada fark kurulum ve toplama zamanı, pop-up'ın kullanılır duruma gelmesi 3 saniye, toplanması ise 5 saniye, nasıl ama değmezmi...