Sn. kyenipazar41 ve udisa,
İlginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim.
Sn.kyenipazar41, motokaravanın yapımı devam ediyor, kusura bakmayın zaman bulup bilgilendirme yapamıyorum. Bir de işler yavaş ilerliyor sadece pazar günleri çalışabiliyoruz. Ayrıca, Sn. memret’in bahsettiği gibi istenileni yapacak kişi bulmak baya zormuş. Herkes işin kolayına kaçmaya çalışıyor, öyle olmaz denildiğinde de ne olacak canım deyip geçiyorlar. En zor kısmı ise malzeme temini ve yapacak eleman bulmak.
Neyse, aracın son halini gösteren bir iki fotoğraf gönderiyorum. Tam tabiriyle işin kaba inşaası geçen pazar günü bitti, sıra iç kısmına geldi. İşin detay ve ince kısımda burada ortaya çıkıyor. Ve çok yoruldum onun için biraz dinleneceğim ve detaylar üzerinde düşüneceğim. Ayrıca, malzeme temin edeceğim.
Sn. udisa, verdiğiniz linkteki araç daha önce Sn. keruyka tarafından bu bölüme fotoğrafları gönderilmiş ve 55.000 TL harcadığı aracı 40.000 TL ye vereceğini yazmıştı. Demek ki hala satamamış ve fiyatını 34.000 TL ye indirmiş. O zaman kendisine bir soru sormuştum ama yanıt vermeye gerek duymamıştı. Demek ki amaç duyuru yapmakmış.
Neyse, zaten ikinci el karavan satışı zordur. Çünki, karavanını kendi yapanlar/yaptıranlar, araçlarını kendi yaşam biçimlerine ve isteklerine göre yaptıkları/yaptırdıkları için, bu araçları alacak kişilerin aynı yaşam biçimi ve isteklerinin kesişmesi biraz zor oluyor.
Saygılarımla,
Ahmet Hamza