orsaalabanda
Zirve
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)
Bülent bey,
Bu kullanım amacıyla bu tür araçları satın alma konusunu öneremem. Satın alacak olduktan sonra belki çok daha küçük bütçelere çok daha büyük panelvan araçlar alınabilir. Biz sadece daha büyük bir araca ulaşana kadar elimizdekini değerlendirmiştik. Uzun gezide büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sadece elinde mevcut bu tür aracı olanlara haftasonu kampları için önerebilirim.
doğasever' Alıntı:[SIZE=small]Herkese Merhaba [/SIZE]
[SIZE=small]Cem Bey y[/SIZE][SIZE=small]apmış olduğunuz proje çok güzeldi ben de bu yıl karavan hayatına girmek için küçükten de olsa bir şeyler yapmayı düşünüyorken projenizi gördüm ve araştırmaya başladım minicamperları. Kafama takılan bazı şeyler var sizin deneyiminizden faydalanmak istiyorum izniniz olursa.[/SIZE]
[SIZE=small]Kısıtlı imkanlarla da olsa uzun bir gezi düşünüyorum ve dolayısıyla çok konfor aramıyorum[/SIZE][SIZE=small]1-)[/SIZE][SIZE=small]Şuan aracı almadım ama önümüzdeki yaz için seyahatlerimde kullanmak üzere [/SIZE][SIZE=small] Renault kangoo 1.5 dci düşünüyorum [/SIZE][SIZE=small]Express,Comfort,Expression,Multix, Multix Ext.Edition,Multix Extreme ,Multix Privilege hangisini tavsiye edersiniz.[/SIZE][SIZE=small]2-)[/SIZE][SIZE=small]20 gün kadar bir arkadaşımla sonra yanlız seyahat edeceğim toplamda 1 buçuk ay Trakya Ege Akdeniz sahilinde 4000-6000 km yol yapmayı düşünüyorum gezinin planını tam yapmadım bukadar süre bu araç yeterli olur mu hayal mi kuruyorum sizce.[/SIZE][SIZE=small]3-)Yemek,tuvalet,yatak sorunlarını çözülüyor fakat uzun seyahatte önüme [/SIZE][SIZE=small]duş sorunu (solar duş olabilir deniyor araştırıyorum)[/SIZE][SIZE=small]cep telefonu-fotoğraf makinası-gece lambası gibi aletler için elektrik sorunu [/SIZE][SIZE=small]çamaşır yıkamak [/SIZE][SIZE=small]sorunları çıkıyor[/SIZE][SIZE=small]4-)G[/SIZE][SIZE=small]ece üşümemek için tavsiyeleriniz[/SIZE]
[SIZE=small]5-)Su ihtiyacını (yemek ,el yıkama vs için )lavabo yapamam o yüzden musluklu bidonla çözmeyi düşünüyorum ne dersiniz[/SIZE]
[SIZE=small]6-)Soğutucu ne kadar gerekli yaz için ve nasıl bir [/SIZE][SIZE=small]şey tavsiye edersiniz[/SIZE]
[SIZE=small]Böyle bir araç bu kadar uzun bir yol için kısıtlı olabilir ama bence daha zor şartlarda seyahate göre konforlu olduğunu düşünüyorum[/SIZE]
[SIZE=small]Şuan üzerine düşündüklerim bunlar düşüncelerinizi bekliyorum [/SIZE]
[SIZE=small]Saygılar Bülent[/SIZE]
Bülent bey,
Bu kullanım amacıyla bu tür araçları satın alma konusunu öneremem. Satın alacak olduktan sonra belki çok daha küçük bütçelere çok daha büyük panelvan araçlar alınabilir. Biz sadece daha büyük bir araca ulaşana kadar elimizdekini değerlendirmiştik. Uzun gezide büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sadece elinde mevcut bu tür aracı olanlara haftasonu kampları için önerebilirim.