Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 114,194
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

taiga' Alıntı:

http://www.amdro.co.uk/jump.php

Amcam enterasan hamle yapmış...

http://www.youtube.com/watch?v=TFo814RyBjY&feature=related

http://www.yout ube.com/watch?v=TFo814RyBjY&feature=related

Başlangıçta ben de böyle bir tasarım düşünmüştüm. Ancak seyir güvenliği açısından arka üçlü koltuktan vazgeçemedik. Çünkü 3 kişiyiz.
Diğer sorun wc sorunu. Özellikle küçük çocuğunuz varsa çok önemli. Çocuğunuz olmasa bile diğerleri uyurken gece dışarı çıkıp ihtiyaç gidermek hoş olmuyor. Bizim kullandığımız tasarımda yatak düzenini bozmadan tuvaleti rahatça kullanabiliyoruz.
Bunların karşılığında içeride rahatça yemek pişirme lüksünden vazgeçmek zorunda kaldık. Yemek-bulaşık işlerine girişince ister istemez dışarı taşıyoruz. Bu da özellikle yağışlı havalarda büyük sorun.
Linkteki camper çok pratik gibi görünmesine rağmen işin içine mutfak malzemeleri, erzaklar, masa, sandalye, uyku tulumu gibi kamp malzemeleri ve valizler girince içinden çıkılmaz bir dağınıklık sözkonusu olacaktır. Üstelik su deposu da yok.
Tüm zorluklarına rağmen ben yine de ihtiyaçlarıma en iyi cevap verecek tasarımı kullandığımı düşünüyorum.

Etiketler
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

Cem Bey bence de sizin aracınız daha iyi donatılmış durumda. Önceki mesajımda yazdığım gibi bu videodaki araç TÜV'ten de geçemez güvenlik açısından.

GezenGen' Alıntı:
Cem Bey bence de sizin aracınız daha iyi donatılmış durumda. Önceki mesajımda yazdığım gibi bu videodaki araç TÜV'ten de geçemez güvenlik açısından.
TUVden geçer. Ancak kamp taşıtı olarak projesi çizilip 1+1 yolcu taşıma ruhsatı alındıktan sonra ;)

Benim aracımda arka koltuk için 3. emniyet kemeri mekanızması tavana gömülü durumda, TÜV yetkilisi bulamamış yerini, 3 kafalık var 3 emniyet kemeri olmalı, git taktır gel dedi ::smiley: , yerini gösterince geçirdi.

Arkadaşlar aracım satılıktır bilginize... sahibinden.com ilan numarası: 19180029
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43759.new#new

Hayırlısı olsun, alacak kişi umarım değerini bilir.

Hayırlısı olsun Cem, mikrokamperden campere transfer oluyorsun galiba :smiley:

Cem kardeş daha fazla dayanamadı güzel bir camper olacak galiba kangoo'ya o kadar güzel yerleşim yaptığına göre Transporter'e kim bilir neler sığdıracak. ;) şimdiden hayırlı olsun.

http://www.johncharlescars.co.uk/stock.php?filtera=Motorhome

Cem bey iyi akşamlar. yukarda belirttiğim sitede kango karavan görüntüleri bulunmaktadır. kangonuzda yapmayı düşünebileceğiniz muhtemel değişikliklerde size yardımcı olacağını sanıyorum.

Cem bey bir önceki mesajı gönderdikten sonra aracınızın satılık olduğu mesajını gördüm. Hayırlısı olsun.

Elinize saglık..

çok yaratıcı olmuş..harika... :smiley:

Elinize sağlık.....Geç gördüm ama zevkle ve dikkatlice takip ettim...Bu tür birşeyler bende düşünmüştüm...Caretta nın sunduğunu binek arabayla yaşama ayrıcalığı....Bendede Kangoo var...Bazı projelerim var....Aracınızdaki tava kenarlarındaki çıtalardan bulabilirmiyim acaba....

dr.hunter' Alıntı:
Elinize sağlık.....Geç gördüm ama zevkle ve dikkatlice takip ettim...Bu tür birşeyler bende düşünmüştüm...Caretta nın sunduğunu binek arabayla yaşama ayrıcalığı....Bendede Kangoo var...Bazı projelerim var....Aracınızdaki tava kenarlarındaki çıtalardan bulabilirmiyim acaba....

Beğeniniz için teşekkürler. Tavan kenarlarındaki çıta konusunu anlayamadım. Üst tavan çıtalarından mı bahsediyorsunuz, yoksa içeride bir şeyler asmak için olanlardan mı?

Cem bey biraz geç olsa bile tebrik etmeden olmaz diye düşündüm.
Yaklaşık 1 haftadır gece gündüz yeni aracımın ergonomik nasıl kullanılacığı ile ilgili projler düşünüp araştırma yaparken sizin başlığı gördüm.
Benim düşündüğüm sistem buna benzer bir sistemdi ama kurulumu ve tekrar sökülme işlemi çok zorlayacak bir projeydi.
Yaptığınız çalışma benim gibi çok insana ışık tutup bazı şeyleri yeniden keşfetmek için zaman ve enerji kaybı oluşturmayacak bir çalışma olmuş.
Emeğinize sağlık.

Bu arada aracınızı satıyormuşsunuz, gönlünüzce bir araç almanız dileğiyle.

freediver2009' Alıntı:
Cem bey biraz geç olsa bile tebrik etmeden olmaz diye düşündüm.
Yaklaşık 1 haftadır gece gündüz yeni aracımın ergonomik nasıl kullanılacığı ile ilgili projler düşünüp araştırma yaparken sizin başlığı gördüm.
Benim düşündüğüm sistem buna benzer bir sistemdi ama kurulumu ve tekrar sökülme işlemi çok zorlayacak bir projeydi.
Yaptığınız çalışma benim gibi çok insana ışık tutup bazı şeyleri yeniden keşfetmek için zaman ve enerji kaybı oluşturmayacak bir çalışma olmuş.
Emeğinize sağlık.

Bu arada aracınızı satıyormuşsunuz, gönlünüzce bir araç almanız dileğiyle.

Övgüleriniz için teşekkür ederim. Kullanım şekli açısından kafanızda soru işaretleri varsa artları ve eksileriyle birlikte sorularınızı yanıtlayabilirim. Aracımı satalı epey zaman oldu. Tam anlamıyla olmasa da gönlümdeki aslana da kavuştum sayılır. :smiley: Yine de teşekkürler.

harikasın çok güzrl olmuş, swiss rombox senden esinlenmiş olmalı!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR