Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 114,194
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

Sayın toraman25,
Beğenileriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

Bu kadar sayfayının hemen hepsini okudum ve bu sayfalar üzerine klasik olacak ama gerçekten çok güzel olmuş, aklınıza-elinize sağlık ;D

Subaru Forester bir araç aldım, bende birçok üye gibi bu araçtan kamp aracı olur mu diye düşünmedim değil :D aracımda bu kadar kapsamlı bir çalışma yapamayacağım ancak kapalı bir portbagaj alırsam eşimle birlikte arka koltukları yatırarak tulumlarımızla kullanabiliriz diye planlıyorum.

Sayin GezenGen
gercekten iyi fikir sizinkide ::smiley: hele birde vebasto koyarsaniz isinmak icin sizin icinde cok iyi olur uyku tulumuna bile ihtiyac olmaz kis gunlerinde...Saygilar
Zeki.

Evet olabilir, bugün baktım hatta internetten biraz onlara da ;)

Sayın GezenGen,
Beğenileriniz için teşekkürler. Sizin aracınız da hayırlı olsun. Forester beğendiğim bir araçtır. Basit kamp malzemelerini taşımak ve içinde uyumak için yeterli olacağını düşünüyorum. ''Micro Camper'' olarak google görsellerde ararsanız yurtdışında bu amaçla kullanılan bir çok station wagon araç olduğunu göreceksiniz. Uyku tulumu oldukça pratik, bizim de kullandığımız bir çözüm. Ancak kamp tecrübeniz yoksa beklentilerinizi fazla yüksek tutmamanız gerektiğini de belirtmeden geçemeyeceğim.

Cevap için teşekkürler. Kamp tecrübem yurtiçi/yurtdışında mevcut. Ancak ülkemizde güvenlik açısından biraz çekincelerim oluyor büyük bir gurupla gidilmemişse. Ülke sınırlarında hep çadır kamplarda kaldım. Bir süredir işler nedeniyle kampa ne yazıkki gidemiyorum ama :(

GezenGen' Alıntı:
Cevap için teşekkürler. Kamp tecrübem yurtiçi/yurtdışında mevcut. Ancak ülkemizde güvenlik açısından biraz çekincelerim oluyor büyük bir gurupla gidilmemişse. Ülke sınırlarında hep çadır kamplarda kaldım. Bir süredir işler nedeniyle kampa ne yazıkki gidemiyorum ama :(
O zaman doğru yerdesiniz. Biz de bu doğrultuda birliktelik ve kamplı gezi organizasyonları çabası içerisindeyiz. Bölümümüzden takip edebileceğiniz ''Adapazarı Poyrazlar gölü kamplı gezisi'' bunun ilk güzel örneği oldu. Bu tür gezilerin devamı için çaba sarfetmekteyiz.

GezenGen' Alıntı:
Bu kadar sayfayının hemen hepsini okudum ve bu sayfalar üzerine klasik olacak ama gerçekten çok güzel olmuş, aklınıza-elinize sağlık ;D

Subaru Forester bir araç aldım, bende birçok üye gibi bu araçtan kamp aracı olur mu diye düşünmedim değil :D aracımda bu kadar kapsamlı bir çalışma yapamayacağım ancak kapalı bir portbagaj alırsam eşimle birlikte arka koltukları yatırarak tulumlarımızla kullanabiliriz diye planlıyorum.

Gezergen foresterın arka koltukları tamamen düz bir zemin elde edecek şekilde yatabiliyormu yoksa sende MDF tarzı bişeymi düşünüyorsun

Hafif yukarda duruyor, ancak kitapçığını okudum, ön koltuk başlıklarını çıkarınca öndeki koltuklar yatağa dönüşüyor yazıyor. LPG taktıracağım için stepneyi bagaja koyarsam kitaptaki şekilde yatağı kullanmam daha iyi olabilir. Hemde sunroof ile gökyüzü manzaralı ;D

Hem ön koltuklar üzerinde hemde uyku tulumu içinde...
Çok konforsuz olur diye düşünüyorum tulum içinde uymak hareketli insanlar için zaten eziyet bide bunu geriye doğru yatırılmış koltuk üzerinde yapmak tam eziyet olur bence.
Ama sen bi dene olursa bende alıcam :smiley:

Bence yine arka taraf üzerinden yola çıkmak daha başarılı olabilir seninde resimli anlatımını bekliyoruz başarılar dilerim.

İnşallah, aracımı LPG'den alayım diğer çalışmalarımı da subaru başlığı altından elimden geldiğince paylaşacağım :smiley:

Herkese yeniden selamlar, Hyundai Getz'le nano-camper fikrinden vazgeçip, aracı sattım ve yerine Skoda Roomster aldım ve bununla makro-camper yapmayı deneyeceğim. Arka koltukları tamamen çıkıyor arka koltukların önünde bulunan ayak koyma boşluğuna iki adet sandık yaptırarak başlayacağım işe. Daha sonrası mı, port bagaj almak ve camları kapatacak bi sistem geliştirmek... Rahatça uyuyabilecek bir yatak bulmak (şişme veya sünger) bulmak...

Yazın da 15 günlük bir tur programı hazırlayıp yollara düşmek :smiley:

http://www.amdro.co.uk/jump.php

Amcam enterasan hamle yapmış...

http://www.youtube.com/watch?v=TFo814RyBjY&feature=related

http://www.yout ube.com/watch?v=TFo814RyBjY&feature=related

Bu araç TÜV'ten geçmez bence :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR