Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuxexes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,076

yuxexes

Niva^sız yapamam
Yer
kahramanmaraş
kendi üretimimiz kilitli difransiyeli sonunda bitirdik önlere monte ettik ve cok başarılı oldugunu görduk sıra arkalarda maliyeti 500 civarında.tam profesyonel olarak seri üretime geçtiğimizde bilgi verecem ayrıca ilk denememize ait videoları yollayacam ve çalşmasının ne kadar etkili olduğunu görceksiniz

Etiketler

Ynt: Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel

bu sistemde elektronik olara istediğin tekeri kitleyebiliyorsun çapraz tekerleri veya 2 tekeri veya tek tekeri icat super devrim yapar valla

suanda ön 2 tekerde var suan ısınma söz konusu 4 tekere ve suan tek sıkıntısı sistemin aşırı ısınması. sıkıntısını haftaya kadar halledecez işlerimizin yogunlugundan pek uğraşamıyorum ama haftaya tam sağlıklı ve sıkıntısız bir şekilde bitmiş olacak suan aracımda aktif durumda

bu gelişme beni gerçekten çok mutlu etti umarım başarılı sonuçlar alınır ve bizde faydalanırız bu güzellikten.

tek tekerin yere tutundugu bir durum dusunun arabanın altı zemin oturdu kral benim diyen niva kalır orda ben bugun sağ ön teker zemine oturacak şekilde arabayı oturttum ve o tek teker aracı resmen zıplatarak ordan cıkardı geri kalan hesabı siz yapın

Isınma probleminide halledip bizleride bilgilendirirseniz bu sistemi aracımda kullanmak isterim, gelişmeleri bekliyoruz

bende çanakkale den bir niva 4x4 kullanıcısıyım adım orhan uşalıgil
bu yıl aldım ve çok mutluyum 3. sahibiyim çok temiz bir araç bende gereken hemen hemen heşeyi yeniledim tek eksiğim kilitli difransiyel sayılır bende bu konuda araştırmalar yapıyordum ki sizin çalışmalarınızı görünce çok sevindin
başarılarınızın devamını dilerim benim gsm numaramı yazıyorum 0533 3545386 mümkünse sizde yazarsanız sizi arar telefonlada bilgi alabilirim uygunsa saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR