Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuxexes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,077
Ynt: Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel

keşke ruslar kaçırsaydıda bunlar olmasaydı.malesef olmadı on tekerlerin işlemi tamam fakat arka olmadı yaptık ama kullanışlı olmadı hepinizden özür dilerim sevincimiz yarıda kaldı

Etiketler

Sağlık olsun uğraşmak bile bir çok bilgiyi beraberinde getirmiştir. O blgi birikimi ile bence vazgeçmeyin. Olmaz diye birşey yoktur.

Göktuğ beye katılıyorum.Bilgi birikimi veyapılan çalışma boşa gitmeyecektir.

Ön tekerleklerde kulanılabilmesi dahi başlı başına bir bir başarıdır bence.Emeklerinize sağlık, selamlar...

yuxexes' Alıntı:
keşke ruslar kaçırsaydıda bunlar olmasaydı.malesef olmadı on tekerlerin işlemi tamam fakat arka olmadı yaptık ama kullanışlı olmadı hepinizden özür dilerim sevincimiz yarıda kaldı

yuxexes' Alıntı:
Özür dileyecek ne var!!! çabalarınızı takdirle karşılıyoruz.ön tekerler için yapmış olmanız bile tek başına takdireşayandır.ümitsizliğe kapılmayın. :smiley:

Ne özrü hocam , ancak tebrk etmemiz lazım . Ön için bile olsa büyük başarı ve hizmet olacaktır . Olmaz demeyin , kazandığınız birikim mutlka fayda sağlayacaktır ama bugün ama yarın ...

Gösterdiğiniz gayret ve arayış bile bizim gözümüzde başarıdır.
Gönlünü ferah tut.
selamlar

vermiş olduğunuz teselliler için tsk ederim şimdi kafayı bozdum yavru şanzımana ayrı bir dişli mekanizmasıyla gucunu katlamak bu da olmazsa artık ladayı hakedene veririm kafamada sıkar giderim

İşte kilitli difransiyeli bunyesine kabul etmiyen niva

a.jpg

s.jpg

15407905cge.jpg

Bence de tebrik etmekten başka söyleyecek birşey yok.Uyguladığınız sistemin ön difransiyelde çalışıyor olması arka diferansiyelde de çalışacağının işaretidir. ;) Hepimize zaman zaman olur birşeyin üstüne çok gittiğimizde gözümüzün önündekini göremeyiz. Biraz ara verip ön dif. ve Lada'nınızın keyfini çıkarmak yararlı olabilir.Bakarsınız bir ilham gelir :smiley:

selamlar lada niva için kilitli difransiyel icadınız süperrrrr hayırlısı olsun inşallah tam anlamı ile başarılı olursunuz

SELAM ARKADAŞLAR BEN KARAMEKE YANİ ORHAN UŞAKLIGİL BAHSETMİŞ OLDUĞUNUZ NİVA NIN KİLİTLİ DİFRANSİYELİ HAKKINDA Bİ GELİŞME VARMI VARSA NE DURUMDA BU KONUDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
BENİMDE BİR KİLİTLİ DİFRANSİYELE İHTİYACIM VAR BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR VE BAŞARILAR ŞİMDİLİK
GSM 0533 3545386

yani hevesiniz kaçmasın ama ben araçtan başka birşey göremiyorum icat dediğiniz olayın en azından projesi olur veya araca takılı vaziyette fotoğraflandırılır yani bende icat ettim neye yarar görmedikten sonra.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR