Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emirem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,481
Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

gülenesoğlu izin ne demek ilginize teşekkür

Etiketler

üst kabinin metal aksamı tamamlandı kaldırma direklerine geçme yapıldı gerektiğinde kolay sökülüp tamir bakım ve değişiklikler için vidalarla sabitlenecek

014.jpg

019.jpg

denge ayaklarının yerleştirmesi bitti bıraz sorun çıkardı alt tarafı makaralar halatlar su depokarıyla doldurduğumuzdan ayaklara yer açmak uğraştırdı bizi..ayaklar ve klavuz tekeri tekrar sökülüp boyandı.su depolarının yerleri ayarkandı önde bir adet 85 lt atıksu, arkada 2 adet 45 lt lik depo için pleksi levka aldık kesimlerini yaptık montaja hazır.

016.jpg

017.jpg

patenti arif hocama ait[arif hüküm)su depolarını yaptık 2*45 lt temiz su tankı arkada şasi içine yerleşecek diştan 0,5mmsacdan muhafazası olacak

atıksu deposu 85 lt önde mutfak tezgahının altına şası içine yerleştirilecek

teşekkürler arif abi sizden gördük yapım klavuzu gibi paylaşmştınız fotoları hiç zorlanmadık.

Kollay gelsin ilgi ile takip ediyorum.
Kenan YAMA

teşekkürler halilo teşekkürler kenan bey

Kolay gelsin Mahmut Bey,
Depoları imal ederken ne ile yapıştırdınız?

teşekkürler aslanahmet teşekkürler ZMURATA depoları pleksi yapıştırıcısı diye pyasada satılan klorofom ile yapıştırdım yapıştırmak değilde bir nevi kaynak gibi oluyor baştan bıraz bocalasamda parça pleksi ile denemeler yaparak kolayca yaptık pleksi kesimi ve birleştirmesi oldukça kolay bir malzeme karavanın stop lambalarını iç ve diş aydınlatma lambalarını üst havalandırma ve camlarını dış duş elektrik ve su giriş kutularını bu malzemeden yapmayı planlıyorum .bir malzemenin orjinalini de kullanmak güzel ama ben yaptım aslı gibi oldu veya aslına yakın oldu demek daha da güzel selamlar.

Bu konuda bir gelişme var mı acaba..Merakla bekliyoruz son durumu..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR