Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem
Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem
üst kabinin metal aksamı tamamlandı kaldırma direklerine geçme yapıldı gerektiğinde kolay sökülüp tamir bakım ve değişiklikler için vidalarla sabitlenecek
denge ayaklarının yerleştirmesi bitti bıraz sorun çıkardı alt tarafı makaralar halatlar su depokarıyla doldurduğumuzdan ayaklara yer açmak uğraştırdı bizi..ayaklar ve klavuz tekeri tekrar sökülüp boyandı.su depolarının yerleri ayarkandı önde bir adet 85 lt atıksu, arkada 2 adet 45 lt lik depo için pleksi levka aldık kesimlerini yaptık montaja hazır.
teşekkürler aslanahmet teşekkürler ZMURATA depoları pleksi yapıştırıcısı diye pyasada satılan klorofom ile yapıştırdım yapıştırmak değilde bir nevi kaynak gibi oluyor baştan bıraz bocalasamda parça pleksi ile denemeler yaparak kolayca yaptık pleksi kesimi ve birleştirmesi oldukça kolay bir malzeme karavanın stop lambalarını iç ve diş aydınlatma lambalarını üst havalandırma ve camlarını dış duş elektrik ve su giriş kutularını bu malzemeden yapmayı planlıyorum .bir malzemenin orjinalini de kullanmak güzel ama ben yaptım aslı gibi oldu veya aslına yakın oldu demek daha da güzel selamlar.